Tot el que necessites per anar al teatre

Si jo no hi fos

Si jo no hi fos

Si jo no hi fos (la festa seria més divertida) és el nou espectacle de creació col·lectiva de la Cia. Espai en Construcció, sota la direcció de Roger Ribó.

SINOPSI

Imagineu-vos una festa. Vosaltres l’heu organitzada. Sona música. Hi ha gent ballant, rient, bevent. L’ambient és alegre, distès. I al racó, apartada de tot, sola, hi ha aquella persona a qui tothom ignora. La persona que tot ho observa. La que tot ho sap. La persona solitària del racó. Benvinguts.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Albert Navarro

  No sé de ningú que no es pugui sentir commogut o, com a mínim, interpel·lat després d’haver vist “Si jo no hi fos”. Toca unes fibres que ens afecten a tots. S’hi treballen les emocions més profundes i, en especial, la por d’una manera plàstica, molt visual. Roger Ribó modela uns personatges complexos, com si estigués fent orfebreria, treballant cada detall del sentiment humà. Es tracta de personatges de bon cor, però amb uns fantasmes interiors que de vegades els fan allunyar-se de la felicitat, sense entendre per què. També són producte d’orfebreria els elements escènics, la il·luminació, la música i el disseny de so. Del minimalisme en fan art, un cop més. Exactament igual i exactament diferent a “Et vindré a tapar”, l’anterior producció que va deixar la companyia molt amunt. Està clar que si la companyia l’Espai en construcció no hi fos, la festa teatral de Barcelona seria més monocroma.

  30/10/2017
 • Quin gran muntatge s’han marcat els d’Espai en Construcció a La Vilella ! Una obra que combina la senzillesa d’una història en el que tots/es us sentireu identificats/des i a la vegada deixa palesa la complexitat de la consciència i la ment humana. Excel·lent actuació, amb música en directe i una escenografia sublim. ANEU-HI!

  23/10/2017
 • Preciosa obra, amb els sentiments a flor de pell. No us la perdeu!!

  19/10/2017
 • Una joia delicada que atrapa la teva atenció des del minut zero. Recomanable 100%!!!

  19/10/2017
 • Un cop més el caliu de La Vilella acull un espectacle de la companyia Espai en construcció que no deixa indiferent. No puc ni vull desvetllar gaire sobre l’argument però tenen la frescor del “Litus” de la Marta Buchaca i la maduresa dels films de Cesc Gay. Com feien Titzina Teatre, treuen suc dels pocs elements escenogràfics amb què compten, i Xavier Pàmies m’ha semblat un creuament entre Albert Triola i Miki Esparbé. Si la música tenia un paper destacat en la seva anterior producció, aquí té un paper fonamental, de manera que hi ha dos eixos de narració: l’escènica i la musical… tot un encert!! Per no parlar de l’esplèndida il·luminació que crea diferents atmosferes i la frase que tanca l’obra… No us la perdeu!!!

  16/10/2017
 • Inevitable sentir-se identificat amb algun dels personatges en algun moment. Escenografia tan senzilla com eficaç, música en directe, diàlegs dinàmics i, a voltes, divertits, i una consciència poruga que tot ho envaeix… només si vols.
  Una obra excel·lent d’Espai en Construcció.

  12/10/2017
 • Una història d’amor amb una prota molt especial. Petita obra d’art plena de poesia, imaginació i detalls que m’han fet patir i riure, al voltant del món de les relacions. Molt recomanable!

  08/10/2017
 • La companyia Espai en Construcció ho ha tornat a fer! Un cop més m’han deixat sense paraules. No us la perdeu!

  08/10/2017