Tot el que necessites per anar al teatre

No hi entro

No hi entro

Edu Pericas adapta i dirigeix No hi entro, basada en la novela “¡No quepo, no quepo!” de Lourdes Miquel amb Esther Soto i Mireia Ros.

Sinopsi

La Júlia va descobrir que era “gorda” un bon dia, de cop, quan va passar del ‘Oh, que mona és així tan “rechoncha”…’ al ‘Ui, que “gorda” està la pobre…’, i aquest fet ha marcat inevitablement la seva existència.

Al llarg dels anys ha après que no podrà volar mai còmoda en companyies lowcost, que la roba de la seva mida s’anomena de ‘Talla Especial’ i que veure caure a una “gorda” sempre fa més gràcia que veure caure a una prima.

Però tot aquest aprenentatge també l’ha fet entendre que el simple fet de ser grossa no és motiu per ser més desgraciada, ni més feliç, sinó que la clau està en no sentir-se culpable per ser grassa només perquè no hi càpiga a una societat que no deixa llocs als “gordos”… encara que en necessitin una mica més.

El que encara ha de descobrir és si vol seguir entrant-hi.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • isabel vazquez

  Genial !!!

  04/03/2019
 • cristina

  Totalment recomenable! Començant per com s’enfoca el tema de l’obra, d’una manera divertida amb el riure assegurat. Les actrius estan senzillament genials i el texte és molt bó. Vaig estar molt contenta de portar a la meva filla adolescent a veure aquesta funció, doncs el missatge de que la felicitat a la vida no depen precisament del teu físic trobo que és molt positiu.

  20/02/2019
 • Josep maria soto

  Especatcular. Una obra necessaria, per tots els públics on l’Esther Soto, interpretació genial, treu tot el seu repertori de registres, fent-nos tant riure com plorar. Una obra on cadascú treu les seves pròpies conclusions i , en acabar, cada espectador te la seva teoria. Una obra amb missatge que tots hauriem de veure per entendre’ns una mica millor. Tendre, còmica, empàtica, seriosa i molt, molt real. La Mireia Ros, sublim

  18/02/2019
 • cristina

  Totalment recomenable! Començant per com s’enfoca el tema de l’obra, d’ una manera divertida amb el riure assegurat. Les actrius estan senzillament genials i el texte és molt bó. Vaig estar molt contenta de portar a la meva filla adolescent a veure aquesta funció, doncs el missatge de que la felicitat a la vida no depen precisament del teu físic trobo que és molt positiu.

  17/02/2019
 • jose

  Esther Soto y Mireia Ros brillan en esta obra que habla de cosas que aunque al principio pueda parece que sólo es sobre mujeres obesas te das cuenta que al final de sentirnos patitos feos cosa que le ha pasado a todo el mundo.
  Emociona ver a Esther Soto en todos los registros playback incluido!. Desando verla más por la cartelera de teatro, la nueva Shirley Valentine?
  Una opción muy recomendable.

  06/02/2019