Tot el que necessites per anar al teatre

Les dones de Guido Contini

Les dones de Guido Contini

Guido Contini, un prestigiós cineasta, s’enfronta a la crisi dels quaranta. Un viatge a Venècia i un munt d’embolics  amorosos.

Mariona Castillo (intèrpret) i David Pintó (direcció) fan la seva adaptació de l’espectacle de Maury Yeston estrenat a Broadway durant els 70, alhora adaptació de la pel·lícula autobiogàfica de Fellini “8 ½”.

A través de les cançons del musical Nine, les dones de Guido Contini descobrirem els entrellats de la vida del prestigiós director. Una mirada fotografica de les dones que l’envolten: la seva dona, la seva amant, la seva musa, la productora, les fans, les detractores, la seva mare i la prostituta que li va ensenyar a estimar.

La primera respresentació de  Nine per Mariona Castillo i David Pintó s’englobà dins del Cicle MondayMonday 2015/2016 del Teatre Eòlia.  A parti d’aquí la companyia ha continuat treballant per oferir-nos ja un espectacle de teatre musical amb tots els ets i uts.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Hebert

  “NINE” a l’Eòlia (primera visita; llàstima de no numerar els seients)
  Adaptació del musical que s’inspirà en “8 ½” de Fellini per a transformar-lo en un recital teatralitzat, si és que això existeix. Ens quedem només amb les cançons, on cada una és una visió de l’absent però present Guido per part de les dones que han marcat la seva vida: la mare, l’amant, la dona, la prostituta…
  La Mariona Castillo encarna a totes elles i no només canta, interpreta, aporta personalitat pròpia a cada personatge, amb l’ajuda esporàdica de la Mònica Vives, Lu Fabrés i Beàlia Guerra.
  Una proposta que té alguna cosa que et fa sentir a gust, amb una música molt bonica, amb moments còmics com el cabaret parisí, tendres com la mare deixant-lo anar…En resum, ben, ben bonica.

  23/10/2016
Articles relacionats
‘Nine. Les dones de Guido Contoni’, el repte de Mariona Castillo

‘Nine. Les dones de Guido Contoni’, el repte de Mariona Castillo

11 octubre 2016

L’actriu i cantant Mariona Castillo presenta una versió concert de l’espectacle Nine de Maury Yeston, basat en la pel·lícula Vuit i mig (8 ½) de Federico Fellini. David Pintó i Mariona Castillo tornen a trobar-se […]