‘Nine. Les dones de Guido Contoni’, el repte de Mariona Castillo

Redacció

L’actriu i cantant Mariona Castillo presenta una versió concert de l’espectacle Nine de Maury Yeston, basat en la pel·lícula Vuit i mig (8 ½) de Federico Fellini.

teatre_barcelona-nine-marionacastillo

David Pintó i Mariona Castillo tornen a trobar-se en un musical de petit format. En aquest cas, un concert teatralitzat on, a través de les cançons del musical Nine, s’endinsen en les dones de la vida del cineasta Guido Contoni, l’alter ego de Fellini a 8 ½. Interpretades totes per la mateixa actriu, hi apareixeran la seva dona, l’amant, la musa, la productora, les fans, les detractores, la mare i fins i tot la prostituta “que el va ensenyar a estimar”. Això suposa per a l’actriu, explica, “un gran repte interpretatiu i vocal”. Castillo compta amb música en directe al piano i un cor femení format per Mònica Vives, Lu Fabrés i Bealia Guerra.

Estrenat a Broadway durant els anys 80, aquest musical de Maury Yeston basat en l’obra de Fellini va arribar a la gran pantalla el 2009 de la mà de Rob Marshall.

L’espectacle sorgeix del Cicle MondayMonday del Teatre Eòlia, cicle de concerts dedicats exclusivament al món dels musicals, on Mariona Castillo va presentar aquesta versió concert com artista convidada. L’actriu i cantant assegura que fa anys que estava “fascinada pel musical Nine, pel seu material dramatúrgic i musical, passional i sucós”.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!