‘Nine. Les dones de Guido Contoni’, el repte de Mariona Castillo

Redacció

L’actriu i cantant Mariona Castillo presenta una versió concert de l’espectacle Nine de Maury Yeston, basat en la pel·lícula Vuit i mig (8 ½) de Federico Fellini.

teatre_barcelona-nine-marionacastillo

David Pintó i Mariona Castillo tornen a trobar-se en un musical de petit format. En aquest cas, un concert teatralitzat on, a través de les cançons del musical Nine, s’endinsen en les dones de la vida del cineasta Guido Contoni, l’alter ego de Fellini a 8 ½. Interpretades totes per la mateixa actriu, hi apareixeran la seva dona, l’amant, la musa, la productora, les fans, les detractores, la mare i fins i tot la prostituta “que el va ensenyar a estimar”. Això suposa per a l’actriu, explica, “un gran repte interpretatiu i vocal”. Castillo compta amb música en directe al piano i un cor femení format per Mònica Vives, Lu Fabrés i Bealia Guerra.

Estrenat a Broadway durant els anys 80, aquest musical de Maury Yeston basat en l’obra de Fellini va arribar a la gran pantalla el 2009 de la mà de Rob Marshall.

L’espectacle sorgeix del Cicle MondayMonday del Teatre Eòlia, cicle de concerts dedicats exclusivament al món dels musicals, on Mariona Castillo va presentar aquesta versió concert com artista convidada. L’actriu i cantant assegura que fa anys que estava “fascinada pel musical Nine, pel seu material dramatúrgic i musical, passional i sucós”.

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!