Tot el que necessites per anar al teatre

Ni con tres vidas que tuviera

Ni con tres vidas que tuviera

Ni con tres vidas que tuviera està basada en l’entrevista de Jordi Évole a l’exterrorista Iñaki Rekarte al programa Salvados (La Sexta).

Una història real d’una persona que ha actuat, que ha pagat pels seus actes, i ara ha de passar la prova més difícil: mirar-se cara a cara amb la realitat.

L’obra situa l’acció en el moment en el qual un exterrorista*, que acaba de complir condemna, torna a la vida (la que un dia va sembrar d’horror) i s’enfronta a les preguntes d’un redactor gràfic que ha hagut de preparar a fons aquesta conversa directa, exempta de sentiment i complicitat. Aquesta entrevista serà l’avantsala de la trobada més complicada: la de l’assassí amb la família de les seves víctimes.

Una història que parla d’entendre i d’entendre’s, de perdó i de perdonar-se; una història que passa en algun lloc sense identificar de la Terra, perquè no hi ha res més universal que aquestes dues emocions: l’amor i el dolor.

*Jorge Cabrera candidat a Premi MAX com a millor actor per aquest paper d’exterrorista.

Video

Fotos

Ni con tres vidas que tuvieraNi con tres vidas que tuvieraNi con tres vidas que tuviera

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració

Articles relacionats

Una entrevista a un exterrorista

Una entrevista a un exterrorista

27 Juny 2019

La Sala Atrium presenta Ni con tres vidas que tuviera, una obra basada en una entrevista que el periodista Jordi Évole va fer a l’exterrorista Iñaki Rekarte al programa Salvados […]

Llegir més...