Una entrevista a un exterrorista

Yolanda Toledano

La Sala Atrium presenta Ni con tres vidas que tuviera, una obra basada en una entrevista que el periodista Jordi Évole va fer a l’exterrorista Iñaki Rekarte al programa Salvados de La Sexta. El text, ja estrenat a Madrid, el firma el dramaturg José Pascual Abellán, autor d’obres socialment compromeses com Boges, Versus i Lo que nos falta.

Jorge Cabrera (candidat a Premi Max com a millor actor per aquest paper) encarna un exterrorista penedit que és entrevistat per un periodista (Nacho Hevia), arran de la publicació d’un llibre en què destapa tota la seva història dins l’organització. El tercer personatge, interpretat per Lucía Esteso, és la filla d’un matrimoni assassinat per l’exterrorista. L’obra es divideix en tres espais i moments: el monòleg de la víctima, l’entrevista i, finalment, la trobada entre la víctima i el terrorista.

Ni con tres vidas que tuviera ens parla de sentiments universals com la vida, la mort, l’amor i el dolor, i ens convida a reflexionar sobre qualsevol tipus de terrorisme, així com sobre la necessitat d’entendre i perdonar.

Escrit per
Yolanda Toledano
Arxivat a
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!