Tot el que necessites per anar al teatre

Muerte en el Nilo

Muerte en el Nilo

Muerte en el Nilo, un dels títols més famosos de l’extensa obra d’Agatha Christie, arriba a Barcelona amb un elenc encapçalat per Miquel García Borda, Mariona Ribas o Dídac Flores.

No et perdis aquesta revisió contemporània amb una posada en escena actual, música, cançons, coreografia escènica i projeccions.

Sinopsi

Muerte en el Nilo tracta de l’assassinat d’una jove rica durant un viatge en creuer pel Nil, un assassinat fred i sense explicació aparent. El seu protagonista és el cèlebre detectiu Hèrcules Poirot.

Durant unes agradables vacances a Egipte, el detectiu Hèrcules Poirot coincideix amb Linnet i Simon, uns coneguts seus que estan de lluna de mel al país dels faraons. L’encant de tan meravellosos dies es trenca quan un matí, en el transcurs d’un creuer pel Nil, la bella Linnet apareix morta d’un tret al cap.

Serà capaç Poirot de trobar l’assassí de la jove esposa? Serà capaç de discernir entre imaginació i realitat, tot i estar a bord l’ex parella de Simon, obstinada des del mateix dia del casament a arruïnar el seu matrimoni amb la desafortunada Linnet El misteri està servit.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Interesante adaptación de Muerte en el Nilo de Agatha Christie. Tiene sus momentos divertidos. Me gustó particularmente la cantante y el pianista. También el actor que hace de Basil.

  27/10/2019
 • la música en viu damunt l’escenari sobretot la Paula Moncada que porta l’atmòsfera i l’escenografia amb el joc de maletes i l’inclinació del escenari al Borras

  25/10/2019
 • Cesar MP

  La veritat és que les històries d’Agatha Christie no m’apassionen gaire, no és el meu gènere en absolut, però he de reconèixer que aquest ‘Muerte en el Nilo’ al Teatre Borràs em va sorprendre molt positivament.

  Em va semblar una producció bonica, amb una escenografia molt potent i amb l’encertadíssima decisió de comptar amb música en viu. No es tracta d’un musical exactament, sinó que s’interpreten algunes cançons que ajuden a ambientar i reforçar la trama i les emocions (únicament amb el Dídac Flores al piano i la deliciosa veu de la Paula Moncada).

  És pur entreteniment, on passen moltes coses en gairebé dues hores, i resulta fàcil comprendre les motivacions dels personatges. Les interpretacions em van semblar encertades. Hi ha alguna part de la trama que es desenvolupa una mica regular (per exemple, un fosc que semblava un error i després té lògica), però, en general està bé i pot agradar a tots els públics.

  24/09/2019
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Otra de las increíbles novelas de Agatha Christie ha sido trasladada a los escenarios.
  Esta vez tengo que decir que de forma irregular. No era un buen presagio entrar en la sala y ver que un maestro de ceremonias en calzoncillos animaba a los presentes mientras tomaban asiento… WTF
  Despues del susto inicial la cosa mejora un poco. Se nos presentan los personajes de forma amena y con toques de musical. Y nos pone en situación: el crucero por el Nilo, los distintos personajes y sus relaciones entre ellos… el asesinato, y la búsqueda del asesino.
  Las interpretaciones han sido un poco reguleras. Unos mejor que otros pero en general bastante olvidable.
  Para mí ha salvado la función los momentos musicales muy bien introducidos en la trama. También decir que es bastante difícil simular un crucero por el Nilo en un escenario de teatro.
  Divertimento para pasar una buena tarde si no buscas nada más que eso.

  20/09/2019
Articles relacionats
‘Muerte en el Nilo’ arriba a Barcelona

‘Muerte en el Nilo’ arriba a Barcelona

21 maig 2019

A partir del 18 de setembre, arriba al Teatre Borràs de Barcelona Muerte en el Nilo, una versió contemporània del clàssic d’Agatha Christie dirigida per Víctor Conde. La popular […]