Tot el que necessites per anar al teatre

Mrs. Dalloway + Taller 'Virginia LLOP i les flors'

Mrs. Dalloway + Taller 'Virginia LLOP i les flors'

Si t’agrada el teatre i ets pare o mare amb criatures petites, ara també podeu venir junts al TNC!

Mentre els adults assisteixen a la funció, els més menuts gaudiran d’una activitat lúdica relacionada amb el teatre al TNC mateix. Una manera diferent per introduir els infants a les arts escèniques i compartir en família l’experiència d’anar al teatre.

L’activitat lúdica per a infants, creada pel Programa educatiu i social del TNC, la desenvolupen monitors especialitzats i està vinculada a l’espectacle que els pares i mares estan veient (places limitades).

Si vols gaudir d’aquest espectacle i de l’activitat per als infants, clica el botó de compra, selecciona el dia de la funció, després selecciona les localitats dels adults que vindreu a l’espectacle i, per últim, indica quants infants faran l’activitat. Un cop realitzada la compra, rebràs un correu amb un formulari que hauràs d’omplir amb el nom, els cognoms, l’edat dels infants i les dades de contacte del pare, la mare o tutor.

Sobre el taller i l'espectacle

Taller Virginia LLOP i les flors
22 i 29 de desembre
De 17.45 a 19.35 h (mateixa durada de l’espectacle)
Vestíbul superior (accés per les escales mecàniques o per l’ascensor panoràmic del vestíbul principal)
De 6 a 11 anysEns aproparem a la figura de l’autora de Mrs. Dalloway a partir de la narració de Virginia LLOP i un àlbum il·lustrat de Kyo Maclear i Isabelle Arsenault que ens explica la bonica relació entre Virginia Woolf i la seva germana pintora Vanessa.La germana de la Vanessa, la Virginia, s’ha despertat de molt mal humor. Malgrat que la Vanessa fa tot el possible per animar-la, res no funciona. La Virginia li parla d’un lloc imaginari i perfecte anomenat Bloomsberry. La Vanessa decideix convertir les parets de la seva habitació en aquest indret magnífic i dibuixa un jardí preciós, que serà l’espai on la seva germana trobarà una mica de pau.

És coneguda l’admiració que Virginia Woolf tenia per les flors, com també la que sentia una de les seves protagonistes, la Mrs. Dalloway. Us proposem acabar el taller elaborant corones i ornaments de flors. Retallarem i enganxarem diferents tipus de paper per crear les nostres peces florals.

Mrs. Dalloway
Virginia Woolf
Direcció Carme Portaceli
22 i 29 de desembre (funcions amb activitat per a infants)
De 18 h a 19.35 h
Sala GranBlanca Portillo protagonitza una de les obres mestres de Virginia Woolf. L’autora fa un recorregut de 24 hores en la vida de la Clarissa Dalloway, des que es lleva de bon matí i comença a preparar una festa per al seu marit, fins a l’inici de la festa al vespre. Un recorregut marcat per les hores que toca la campana del rellotge del Big Ben, pel temps que va passant i que porta la Clarissa a anar endavant i endarrere en el temps de la seva vida.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració