Tot el que necessites per anar al teatre

Monopoli

A partir de 17,50€
Comprar Entrades
Monopoli
PROMOCIÓ VENDA ANTICIPADA: Entrades a 17,50€

Mar Monegal, autora de Ramon (Premi de la Crítica al Millor Text 2019) ara presenta Monopoli (Text guanyador del X Combat de Dramatúrgia de Temporada Alta 2020). Una nova comèdia dramàtica que forma part del tríptic sobre la generació perduda.

Sinopsi

La bombolla immobiliària i les crisis econòmiques encadenades, han deixat el Pol i la Montse en una situació incerta, molt lluny de les expectatives que tenien fa vint anys quan eren universitaris i compartien pis d’estudiants.

El Pol i la Montse són el prototip d’una generació que es va criar en analògic per viure en digital, una parella de joves-vells, que quan comença a trobar un cert equilibri, rep una carta on els notifiquen que se’ls ha acabat el contracte de lloguer i que tenen tres mesos per buidar el pis i tornar les claus.

Un espectacle vibrant que interpel·la directament al públic, una partida divertida i demolidora que reflexiona sobre el valor de l’individu, els límits de la llibertat i com el capitalisme modifica les relacions humanes. Una comèdia dramàtica sobre el capitalisme.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració