Mi madre en bragas
Tragicomèdia
A partir de 16,00€
Comprar Entrades
Des de: 30 de novembre de 2022
Fins: 23 de desembre de 2022

Mi madre en bragas

Estalvia't 5€! Entrades anticipades per a totes les funcions

Mi madre en bragasamb direcció de Clara Manyós i dramatúrgia de Raquel Loscos posa en escena a l’actriu Anna Tamayo i a la seva mare, per a apropar-se amb valentia als corrents ocults de les relacions familiars i trobar llum travessant la foscor.

La companyia Cándida treballa a partir de l’ús catàrtic de l’humor i de la generosa exposició emocional de la seva actriu i alma mater Anna Tamayo. Després de Cándida, que investigava sobre els abusos patits per l’actriu protagonista i de 200.000 dones que donava veu a les condemnades per bruixeria al nostre país.

Sinopsi

Mi madre en bragas és l’homenatge que l’Anna li vol fer a la seva mare Rosa, i també l’espectacle que la Rosa vol fer amb la seva filla Anna. I també és el fracàs absolut de les intencions d’una i l’altra, i també el motiu pel qual fracassen.

I què més? Pregunta la Rosa, que té poca paciència amb els processos creatius.

Doncs també és mare i filla ballant abraçades amb els ulls tancats, i és arrencar-te el cordó umbilical a tu mateixa amb un crit de guerra, i mirar les teves sàvies avantpassades als ulls una nit de lluna plena i dir-los… Perdoneu, eh? Però a mi, si no us sap greu, deixeu-me en pau d’una vegada.

Mi madre en bragas és la Rosa en bragas, l’Anna en bragas i tu i jo en bragas, també, perquè mai ens despullem tant com quan parlem, de veritat, de la relació amb la nostra mare.

Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Informació pràctica
Teatre Tantarantana, Barcelona
Carrer Flors, 22, 08001, Ciutat Vella, Barcelona

Sales:
Baixos 22: 107 persones
Àtic 22: 40 persones

  • Canal oficial de venta d'entrades
  • Compra 100% segura
  • Métode de pagament:
    Targeta de dèbit i crèdit