Tot el que necessites per anar al teatre

Mea Culpa

Mea Culpa

Mea Culpa es un espectacle de Fèlix Herzog, que tracta i qüestiona la fe, la religió, el sentiment de pertinença i els llaços que poden crear entre l’individu i la societat.

Una historia que narra la transformació que ha patit un Petit poble des del moment que el seu mossèn va ser traslladat de parroquia fins a l’arribada de la “Sofi”, en plena manifestació d’uns fets aparentment inexplicables. Unes manifestacions que la tecnologia ha fet virals i que provocaran una esquerda en la consciencia de tothom fent ressonar antics secrets per la Vall de Sellés.

Sinopsi

La Sofia, monja i mestra a la ciutat, torna a Sant Ignasi de Noiola durant uns dies per visitar les seves dues cosines: l’Elena i la Jana. Aviat entendrà per què la seva cosina Elena l’ha fet cridar i descobrirà que no és l’única que ha rebut una “crida”.

 


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

17 juny 2019

Publiquem la quarta revista en paper de TeatreBarcelona! Aquest és el quart estiu que TeatreBarcelona editem una revista en format paper, dedicada a un dels esdeveniments culturals més importants de […]