Tot el que necessites per anar al teatre

Mateix dia, mateixa hora, mateix lloc

Mateix dia, mateixa hora, mateix lloc

 

Mateix dia, mateixa hora, mateix lloc és un projecte de creació comunitària de Lali Álvarez i HUI BASA.

Hem d’actuar com si es pogués transformar el món radicalment. I ho hem de fer sempre.

El primer dissabte de l’octubre de 2008, a Reykjavík, Hördur Torfason decideix plantar-se davant del parlament islandès amb una cassola i cinquanta amics. Volia crear un parlament al carrer per denunciar la corrupció del govern i proposar idees de gestió. La seva revolta era clara i senzilla: es trobarien cada dissabte, a la mateixa hora i al mateix lloc. Després de gairebé quatre mesos de resistència, el 24 de gener de 2009, hi havia més de 7.000 persones a la plaça, i pocs dies després van aconseguir que el govern dimitís.

Greta Thunberg, una estudiant de 15 anys, va decidir manifestar-se davant del parlament del seu país cada divendres. Era la metxa dels Fridays for future, el moviment que ha portat centenars de milers de joves europeus a declarar-se en vaga cada divendres per protestar contra la immobilitat dels governs i de la gent davant de l’emergència del canvi climàtic. I no pensen aturar-se, perquè els hi va la vida.
És possible canviar el món? I tu, com ho faries?

Mateix dia, mateixa hora, mateix lloc la companyia Hui Basa ens trobarem amb un grup de joves d’entre 16 i 18 anys i un grup de persones de més de 65 anys per viatjar junts a la recerca d’aquest estrany optimisme que mou les persones que canvien el món. I… mirarem el món i intentarem canviar-lo!
T’hi apuntes?

 

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració