Tot el que necessites per anar al teatre

Marits i mullers

Marits i mullers

Marits i Mullers és una adaptació del guió escrit per Woody Allen, de la pel·lícula homònima que es va estrenar l’any 1992. Protagonitzada per ell mateix i per qui va ser la seva parella, l’actriu Mia Farrow, aquest film es va endur el premi BAFTA al Millor Guió Original i va ser un èxit tant de crítica com de públic. Àlex Rigola, per la seva part, ja va portar aquest espectacle al Teatro de la Abadía de Madrid, el 2013, i ara ha preparat la versió en català d’aquesta comèdia sobre les relacions de parella que signa el genial director nord-americà.

SINOPSI

Alex, escriptor i professor de literatura, i la seva dona Carlota, que treballa en una revista d’art, no poden creure’s que els seus millors amics, Alicia i José Luis, aparentment una parella perfecta, hagin decidit separar-se. A partir d’aquesta notícia, la parella comença a plantejar-se si el seu matrimoni es basa en una relació realment sòlida.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • M’ha semblat un meravellosa adaptació de la pelicula d’Allen, un gran muntatge i un elenc d’actors que brillen cadascun en el seu paper.
  Del millor que he vist!

  Salutacions Cesc

  04/04/2016
 • Un text en la linea del millor Woody Allen i un treball de direççio del millor Rigola, i afegim uns interpretss adequadisims als seus personatges dona com a resultat un extraordinari espectacle teatral, parla nomes de comedia seria quedarse curt. El espai escenic assoleix una proximitat al espectador, que es com forma part de la mateixa acció teatral,poques vegades la proximitat dona tant de joc, la obra amb un fons amarg i acid es també com un joc de sentiments i relacions aon la necesitat de viure la vida amb intensitat predomina. Un text inteligent a estones divertit i sovint dur, serv it per actors i actriua al ma´xim nivell sobretot amb enorme naturalitat, personatges i situaçions sempre creibles. Enhorabona a tots,s´ha conseguit que Allen sigui millorat i nomes el talent de Rigola ho podis fer posible.Aprofiteu darrers dies a Barna, pro gira per Catalunya.

  27/12/2015
 • Maria Garcia

  La sala Villarroel és una joia. Just el fet d’entrar dins el teatre i trobar-te gairebé formant part de la funció que està per començar ja té el seu encant, no trobeu? I no parlem dels qui estan asseguts als sofàs, sense saber-ho acaben sent una mena d’actors per aquella nit.

  Els llums es tornen cada cop més càlids, i és quan la Mar Ulldemolins puja sobre la taula de pissarra i amb l’Ipad se’ns donen les instruccions prèvies com a tota obra de teatre. Amb l’Ipad, esplèndid. Va aconseguir el silenci i l’atenció immediata de tot el públic.

  I des d’aquest primer instant ja ens tenen, ja tenen la intimitat necessària per aquest espectacle.

  Els actors, tots i cada un, saben on es troben, no dubten, són nítids i dinàmics. Aconsegueixen formar unes parets transparents al seu voltant, donant la sensació a l’espectador d’estar espiant d’alguna manera el que passa en escena. Però amb la mateixa facilitat que creen les parets també saben tirar-les avall en qüestió de segons, fent al públic còmplice. I parlen entre ells i ens parlen a nosaltres, i ho fan sorprenentment bé.

  La idea de que l’amor no és etern se’ns va presentant d’una forma barrejada entre acidesa, diversió i sinceritat, i aquesta és la base de l’obra.

  La seva representació aconsegueix aïllar-te de la teva vida per fer-te viure la dels personatges que tens al teu davant, però alerta, que en alguns aspectes pots arribar a sentir-t’hi identificat i és quan hi ha el perill de començar a dubtar sobre la teva pròpia situació sentimental.

  Trobo necessari destacar l’escena de la capseta de música. Ulls brillants i pèls de punta. Ens trobem immersos en una atmosfera asfixiant, però tranquils, és una asfixia purament agradable.

  Se’ns dubte et deixa amb ganes de repetir.

  https://amoralteatre.wordpress.com/2015/12/08/marits-i-mullers-sala-villarroel/

  08/12/2015
 • Ramon Urgell

  Excel.lents actors, excel.lent història i moltes estones de gags molt bons, totalment recomanable, molt divertida.

  25/10/2015
 • Puro Woody Allen. Divertida, inteligente y muy bien dialogada… la obra fluye elegantamente gracias, especialmente, a los 6 actores en escena, todos excelentes. Puede que le falta un poco más de garra en la dirección pero es muy recomendable.

  24/09/2015
 • Als 4, força variadets en edats i “estats sentimentals” que vam anar ens va encantar. Amb això està tot dit. Actors, posta en escena i muntatge Bestial.
  Superrecomanable

  23/09/2015
 • Toda una reflexión. Divertida, ligera, grandes actuaciones y detalles geniales que hacen que esta puesta en escena sea fantástica!!! La he visto con una amiga, pero la repetiría con mi pareja, lo que nos íbamos a reir!!

  22/09/2015
Articles relacionats
Rigola porta a escena ‘Marits i mullers’ de Woody Allen convertint el públic en psicoterapeuta

Rigola porta a escena ‘Marits i mullers’ de Woody Allen convertint el públic en psicoterapeuta

10 setembre 2015

Després de l’èxit a Madrid, Àlex Rigola estrena el proper 18 de setembre l’adaptació de la pel·lícula de Woody Allen Marits i mullers a La Villarroel. L’obra és, segons el […]