Tot el que necessites per anar al teatre

El màgic d'Oz

A partir de 18,00€
Comprar Entrades

Aquest nadal torna el musical familiar d’èxit El Màgic d’Oz al Teatre Condal. L’obra, escrita per Marc Artigau i David Selvas, ens acosta a l’emblemàtica història de Dorothy, en una versió actualitzada i pensada pel públic d’avui dia.

Sinopsi

El Màgic d’Oz és una de les històries que més ha impactat els infants (també els adults) durant generacions. La seva influència, tant al cinema com a la literatura, és un fet innegable. Sota una idea ben senzilla: un huracà s’endú la Dorothy i aquesta vol arribar a la ciutat Maragda per demanar-li al gran Màgic tornar a casa, es construeix una història universal. Que beu de la tradició dels contes que s’han transmès de generació en generació (amb la gran influència dels germans Grimm) fins a revolucionar la nova manera d’explicar històries. Més enllà de les peripècies, més enllà de la bruixa de l’Oest, de les rajoles grogues, de les sabates de rubí vermelles – elements tots icònics de la nostra cultura-… els tres amics que l’acompanyaran: l’espantaocells, R@b@t, i la lleona exploren la fragilitat humana. La por, el cor i la intel·ligència. Les matèries primeres de qualsevol ésser humà.

El Màgic d’Oz de La Brutal i Marc Artigau és la història de la Dorothy apropada al públic d’avui. Un homenatge a les històries d’aventures i d’aprenentatge, un gran cant a l’amistat i al poder que tots guardem a dins i que moltes vegades no som capaços de veure.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • L’efecte visual de llums i colors, la música i els petits gags amagats en un espectacle aparentment infantil que faran que tothom el gaudeixi de valent!

    05/01/2021
Articles relacionats
L’any de la remuntada del Grup Focus: grans noms i espectacles imprescindibles

L’any de la remuntada del Grup Focus: grans noms i espectacles imprescindibles

5 setembre 2021

El Grup Focus ha presentat la programació de la 35a temporada dels seus teatres (Romea, Goya, Villarroel i Condal) formada per prop de 70 espectacles, dels quals 20 són produccions […]

T’expliquem com serà ‘El Màgic d’Oz’, el nou musical de La Brutal

T’expliquem com serà ‘El Màgic d’Oz’, el nou musical de La Brutal

18 juliol 2020

El Màgic d’Oz és la nova aposta de La Brutal, un musical per a tot tipus de públic que s’havia d’estrenar dins del festival Grec però que la pandèmia de […]