Tot el que necessites per anar al teatre

Macbeth

Un homenatge a l’any Shakespeare amb una direcció d’escena espectacular i surrealista

Escòcia. Macbeth escolta com enigmàtiques bruixes profetitzen que serà rei d’Escòcia. En saber-ho, la seva esposa l’empeny a assassinar l’actual rei per substituir-lo. Els vaticinis de les bruixes porten Macbeth a ser sanguinari amb amics i rivals, fins que sol i furiós s’enfronta a la darrera batalla en la qual acaba morint.

 • Giuseppe Verdi sentia devoció per l’obra de Shakespeare i aquesta és la primera òpera en què es basà en un text del bard. L’entusiasme de Verdi es pot resumir en la seva voluntat d’assolir «quelcom d’extraordinari».
 • En aquesta versió, el director d’escena Christof Loy situa l’acció en un espai clàssic atemporal amb tocs surrealistes i dominat per blancs i negres, de gran intensitat dramàtica.

Video

Fotos

Macbeth

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  Una posada en escena impecable, espectacular i encisadora basada exclusivament en el blanc i el negre i tota la gama de grisos. Unes grans veus amb el baríton francès Ludovic Tézier fent de protagonista i al seu costat la soprano Martina Serafin com Lady Macbeth. Una nit memorable del Cor del Liceu en escenes que són molt importants en aquesta òpera. Les intervencions corals a capella han estat extraordinàries. Una gran nit d’òpera!!!

  21/10/2016

 • 12345

  JOAN MALARET

  Vaig estar ahir a l’assaig general gràcies a les invitacions de Teatrebarcelona.com.

  És un espectacle rodó. L’escenografia és impressionant. Lady Macbeth i Macduff tenen unes veus de pell de gallina. Hi ha dança, un cor meravellós que no para ni un moment de correr amunt i avall, i una orquestra de deu. Què més es pot demanar?

  07/10/2016

Articles relacionats