Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 12,00€

Comprar Entrades

Luisa Miller

Luisa Miller

Piotr Beczala i Sondra Radvanovsky tanquen la temporada del Gran Teatre del Liceu amb Luisa Miller, un Verdi d’amor, engany i traïció.

La presència en escena de la soprano Sondra Radvanovsky i del tenor Piotr Beczala és sempre un esdeveniment. Tots dos artistes tornen a l’escenari del Liceu, al costat d’Eleonora Buratto, Luca Salsi, Juan Jesús Rodríguez i Arturo Chacón-Cruz en els dos casts programats, al servei d’una de les òperes més netament romàntiques de Verdi i que presagia la seva futura maduresa. Luisa Miller, immediatament anterior a la “trilogia popular”, és una òpera intensa però serena, basada en el drama burgès Kabale und Liebe de Friedrich Schiller, un dels autors més adaptats per la ploma verdiana. Damiano Michieletto concentra l’acció en el drama dels dos protagonistes, Rodolfo i Luisa, la innocència dels quals es veu marcada per l’autoritat paterna, vistos de manera paral·lela amb els dos nens que mai han deixat de ser. La posada en escena, ubicada en temps del preromanticisme alemany, presenta amb elegància i contundència el text original —adaptat pel llibretista Cammarano—, així com la partitura de Verdi.

 

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos

Luisa Miller

Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració

Articles relacionats

El Liceu tanca temporada amb Verdi

El Liceu tanca temporada amb Verdi

27 Juny 2019

Per Iván F. Mula / @ivanfmula Després de programar Bizet, Wagner o Rossini, entre d’altres, el Gran Teatre del Liceu tanca enguany la temporada amb Luisa Miller, de Giuseppe Verdi. […]

Llegir més... n