Tot el que necessites per anar al teatre

Los Morancos: Antónimos

Los Morancos: Antónimos

Aquest és un espectacle anterior de Los Morancos, actualment els podeu veure amb el seu darrer espectacle El desfase . Tota la informació i compra d’entrades fent click aquí

Sinopsi

Poques parelles d’humoristes poden presumir d’omplir teatres gira després gira i espectacle rere espectacle. César i Jorge Cadaval, o el que és el mateix, Los Morancos, s’estan acostumant a això gràcies a un humor proper i costumista que compta amb una legió de seguidors dins i fora de la seva Andalusia natal. Després de presentar-nos el seu antídot especial per als mals moments (Risoterápia) i mirar la crisi d’una forma més optimista (En positivo, y En positivo 2), ara tornen amb un muntatge anomenat Antónimos. ¿El títol tindrà a veure amb les diferents personalitats de les que sempre han fet gala els germans de Triana?


Valoració espectadors
  • Buena

    21/10/2018
  • Cada vegada que vénen a Barcelona intento no perdre-m’ho. Dins del seu gènere per a mi són els millors humoristes que tenim en l’actualitat, uns crak. Antònimos és genial. Més d’hora i mitja sense parar de riure des del minut un. Ho recomano si o si.

    25/10/2015