Tot el que necessites per anar al teatre

Los fantasmas de las Glorias

Los fantasmas de las Glorias

Tot i no haver actuat mai en aquest teatre, la trajectòria de Las Glorias va íntimament lligada a la Sala Beckett.
Les millor i pitjors creacions de Las Glorias han nascut entre les quatre parets de la seva sala d’assaig.
De matinada, “a hurtadillas” i en la quietud de la nit, Las Glorias han construït el seu repertori  amb els fantasmes que les han acompanyat.
Abans que la seu de Gràcia tanqui les seves portes, Las Glorias reivindiquen el seu dret a fer-li un comiat digne.
Conscients que d’aquí també les faran fora, com ha passat en altres teatres de la ciutat, han programat una única sessió que, per bé o per mal, promet ser històrica i inoblidable.

PRESENTACIÓ

És teatre? És un musical? És cabaret? S’ha de veure per poder classificar-ho.
LAS GLORIAS van néixer al passadís del metro. Davant la impossibilitat d’actuar al Molino, van decidir llançar-se a la piscina i actuar allà on les deixessin, i no van trobar cap altre lloc més idoni que l’estació de Paral·lel del suburbà barceloní.
Amb aquest punt de partida, amb quatre lluentons i amb molta empenta, van emprendre el seu camí. Un camí que les ha dut a actuar a festivals com ULLS 2011, a escenaris de fora del nostre país (Buenos Aires) i, fins i tot, a complir el seu  somni d’actuar a El Molino, colant-se abans de l’espectacle Esperança Dinamita.

“LAS GLORIAS huelen a Cabaret de entraña, a tugurio, a lentejuela y a humo de mucho tabaco. Las Glorias son un tesoro enterrado en la ciudad… ¿Quién dijo que el buen Cabaret ha muerto¿?¿?¿? “

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració