Tot el que necessites per anar al teatre

Lluís Soler: El comte Arnau

Lluís Soler: El comte Arnau

El gran actor Lluís Soler interpreta al Teatre GREC un dels poemes més populars de Josep Maria de Sagarra

Lluís Soler, un dels actors imprescindibles als escenaris del país, interpreta “El Comte Arnau”, la posada en escena d’un dels poemes més populars del dramaturg, novel·lista i poeta Josep Maria de Sagarra, una de les figures més destacades de la literatura catalana. Soler ha adaptat els 10.000 versos del text original per extreure’n 1.500 versos, en un exercici de síntesi que conté la substància dramàtica del poema.

La direcció de l’espectacle va a càrrec d’Antonio Calvo (“Noies de calendari”, “Un fantasma en casa”), un projecte on la paraula pren tota la força.

L’adaptació, que ja es va poder veure fa uns anys al Grec Festival de Barcelona, se centra en el triangle amorós dels tres protagonistes: el comte Arnau, la seva esposa Elvira i l’abadessa Aledais. “El comte Arnau” és una de les obres més importants de la literatura trobadoresca catalana i parteix d’una cançó popular a la Catalunya pirinenca a finals del segle XVI. Narra la història d’un senyor feudal del Ripollès que maltractava els seus vassalls i seduïa les donzelles. Com a càstig per totes les seves malifetes, el comte haurà de cavalcar eternament al llom del seu cavall.

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració.