Tot el que necessites per anar al teatre

Llach poeta

Llach poeta és un espectacle íntim, en el que la paraula i la música viatgen per separat i a la vegada juntes. Un piano i una veu. Una comunió. Un homenatge a Lluís Llach. 

Sinopsi

Lletres intemporals, vigents. Les lletres de les cançons de Lluís Llach són poemes per si mateixes. L’actor Joan Berlanga interpreta els poemes, amb una forma senzilla que troben una manera de fer mai feta. La música, a càrrec d’Albert Flores ens ajudarà no només recordar la melodia o la tornada, sinó a donar-li molta emotivitat i importància al text.

La força de l’espectacle de Llach Poeta resideix en oferir-nos un recital amb les lletres de les seves cançons com si es tractés del seu estimat Martí i Pol, tot i que el piano ens recorda una melodia que li pertany, aquí se’ns presenta desvinculada.

El text funciona perfectament sense ser cantat i tens la sensació d’estar en un recital poètic, agradablement musicat. L’acompanyament musical no tapa, ni apaga la veu, en comptes d’això ens retrobem amb un Llach molt íntim, un espectacle noble i cura per no fer tant a faltar al compositor català.

 

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • D’una banda, l’explosiva veu de Joan Berlanga, potent, trencadora i plena de mati. I d’altra, l’excel.lència d’Albert Flores al piano, màgic, delicat i noble. I la suma de tots dos és Llach Poeta. Un espectacle teatral que recupera les lletres de Lluís Llach per explicar-les, ordenades d’una manera que et porten per una muntanya russa d’emocions: del riure a la indignació, al plor i a la tendresa. Una oportunitat per a tots els amants de Llach. I pels que no, TAMBÉ. No us el podeu perdre!!

    01/05/2019