Tot el que necessites per anar al teatre

Let me down slowly

Let me down slowly

La companyia Afflictus torna amb la seva segona obra de creació Let Me Down Slowly, on aproparà al públic les diverses maneres de viure l’amor mostrant la vulnerabilitat que sentim quan estimem.

Després d’haver explorat el cantó fosc de l’amor a Only Love Can Hurt Like This, en aquesta ocasió centren la mirada en les alternatives no monògames que existeixen.

Sinopsi

Perquè quan coneixem algú i estem a gust, ens formigueja una por al cos de què allò bonic s’acabi? Què passa perquè una relació s’acabi? Se’ns ha incultat aquest vertigen socialment? Hi ha alguna relació entre la nostra manera d’estimar i la necessitat d’estar amb algú? Com es pot explicar que l’amor faci mal?
Let Me Down Slowly ens mostra una ciutat amb diferents possibilitats de relacionar-se amb l’amor on els dos personatges intentaran fugir d’aquest dolor buscant alternatives a l’amor romàntic, però ben aviat descobriran que potser aquest camí no és tan senzill com esperaven.
Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
‘Partícules paral·leles’ i ‘Batec’, guanyadores de la 25a Mostra de Teatre de BCN

‘Partícules paral·leles’ i ‘Batec’, guanyadores de la 25a Mostra de Teatre de BCN

18 gener 2021

La Mostra de Teatre de Barcelona, organitzada des de fa 25 anys i que actua de plataforma escènica per a nous joves creadores o creadors i intèrprets, ha donat a […]

La Mostra de Teatre de Barcelona compleix 25 anys al Teatre del Raval

La Mostra de Teatre de Barcelona compleix 25 anys al Teatre del Raval

4 octubre 2020

El Teatre del Raval acollirà un any més la Mostra de Teatre de Barcelona, que aquest celebrà 25 anys de trajectòria. El certamen, que actua com a plataforma d’exhibició professional […]