‘Partícules paral·leles’ i ‘Batec’, guanyadores de la 25a Mostra de Teatre de BCN

Redacció

La Mostra de Teatre de Barcelona, organitzada des de fa 25 anys i que actua de plataforma escènica per a nous joves creadores o creadors i intèrprets, ha donat a conèixer els projectes guanyadors d’aquesta insòlita edició marcada per la pandèmia.

Els grans guanyadors de la nit han estat l’espectacle Partícules Paral·leles de la The Amateurs Company i l’espectacle Batec de Aflel Teatre.

Partícules paral·leles de Ivan Andrade, una obra que reflexiona sobre les relacions humanes en el segle XXI a partir de noves formes socials i els nous models familiars, ha estat reconeguda com a Milor Espèctacle. Batec, en canvi, s’ha endut els premis a Millor Actor per a Àlvar Triay i Millor Actriu per a Catalina Florit. Amb direcció de Jaume Madaula, la peça presenta tres històries curtes al voltant de diferents temes relacionats amb les dones d’edat avançada.

Els altres premiats de la nit han estat Maria Martínez amb el Premi Intèrpret Revelació per Dones i Silenci, una obra contra la violència de gènere. D’altra banda la companyia Les Fugitives s’ha endut el Premi Especial del Jurat per W.I.T.C.H., escrita per Maria Ten retrata un moviment de dones que durant els anys 60 protestaven contra el sexisme, la guerra del Vietnam i el capitalisme. Finalment, el públic ha optat per reconèixer Let me down slowly de la Cia. Afflictus, una proposta que ens parlar d’amor i vulnerabilitat.

Els premiats s’han donat a conèixer durant La Festa de Cloenda celebrada aquest dilluns 18 de gener al Teatre del Raval.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats

Temporada Alta encén la tardor teatral

El festival Temporada Alta marca l’inici de la temporada teatral del país amb una programació extensa que inclou un centenar d’espectacles. Aquesta serà la 32a edició i es durà a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!