Tot el que necessites per anar al teatre

La revelación de la piñata

La revelación de la piñata

La revelación de la piñata, escrita i dirigida per Majo Cordonet, és una coproducció de la Compañía Provensa i Porta4.

La Compañía Teatral Provensa neix a l’Argentina amb la finalitat de difondre els seus espectacles a la ciutat de Barcelona. Després de l’èxit aconseguit a Buenos Aires amb diversos muntatges, el 2013 la Companyia estrenen les seves primeres obres a la sala Porta 4, 8 veces te dejo i ¿Qué te habrán hecho sus ojos?.

SINOPSI

Dentro de esta casa urbana la convivencia está llena de Humedad. Una fiesta sorpresa de cumpleaños se la perfecta excusa para que lo cotidiano de las relaciones humanas la convierta en una gran piñata. El reflejo de las Personalidad desiguales de los que viven Dentro Como los que vienen de fuero la inflando con suspen miserias humanas. El aire Dentro se va caldeando con la revelación de suspen verdades certeras, la transparencia de suspen secretos, sueños y miedos, la escucha de super interior y el despertar de suspen deseos genuínos.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Gemma Peiró

  És tan real, propera i naturalista que algú del públic va aplaudir en acabar el “Que los cumplas feliiiz!”.

  16/11/2014
 • ELENA ROMAGOSA

  fresca, divertida i punyent com la vida real, i amb un final d’allò més inesperat… el millor? el fantàstic ritme del teatre argentí (que tant trobo a faltar aquí…) en un privilegi de sala: quan bufen les espelmes sembla que siguis un més a la celebració del seu menjador de casa! no se m’acut millor manera de passar un diumenge a la tarda, aneu-hi!

  10/11/2014
 • Una oportunitat de veure teatre argentí amb una proposta sobre com poden arribar a ser de cruels i perilloses les trobades familiars. Recomanable!

  10/11/2014
 • Gran Sorpresa!
  Una gran interpretación de los 6 actores argentinos.
  Una historia que puede ser de nosotros mismos y que va evolucionando de manera magistral.
  Muy recomendable!

  09/11/2014