Tot el que necessites per anar al teatre

La nit

Dos cossos es troben per treure les històries que porten a sobre. Històries que han tret dels ponts, de les putes… de la sensació de no pertànyer al món que els envolta. Dos cossos recorren els carrers de la ciutat a la recerca d’alguna cosa que ni ells mateixos saben explicar ni tan sols entendre. Dues ombres que corren l’última nit de la seva vida fins a l’extenuació.
En aquesta nit sota la pluja, dos desconeguts recorren els carrers d’una ciutat, a la recerca d’alguna cosa que no aconsegueixen explicar ni gairebé entendre ells mateixos. Canten i es retorcen per treure les històries dels ponts, dels ulls de les putes, de la sensació de no pertànyer ja al món que els envolta, ni de tenir res amb què agafar-se, de les dificultats d’encaixar en un món controlat per un poder difós a tot arreu. Se senten estrangers i tremendament sols. Es busquen i només a vegades aconsegueixen un contacte, al llindar hi ha la cruïlla on ser, estimar, viure. Descobreixen ser un, dos veus del mateix home, dues ombres que corren per última i única nit de la seva vida a la vora de l’extenuació, buscant una espatlla en què aturar-se a descansar.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • san

    Los dos actores hacen un gran trabajo fisico e interpretativo pero la obra se hace densa,espesa y no ves la hora de que acabe.

    09/06/2016