Tot el que necessites per anar al teatre

La Màgia lenta

A partir de 12,00€
Comprar Entrades
La Màgia lenta

Basada en un fet real d’un fals diagnòstic d’esquizofrènia La Màgia Lenta planteja el conflicte d’algú que vol fugir de el dolor però que tem el camí de la veritat.

Es tracta d’una obra que presenta una història atroç i, per tant, simple: la d’un ésser humà, un nen, víctima de la llei dels adults. És, també, la història de la força de les paraules i la seva possibilitat màgica de guarir quan aconsegueixen expressar l’ésser desconegut de la persona.

En lluita constant amb si mateix, el personatge busca un terapeuta que pugui acompanyar-lo a desenterrar les seves tràgiques reminiscències, a descobrir qui és, quina ferida soterrada el pertorba i li ajudi a recórrer el desolat camí de la submissió.

Un sol actor encarna totes les veus que poblen l’escena, com si una confluència de diversos personatges en un sol cos es tractés.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
‘La màgia lenta’ porta a escena la vivència callada d’un abús sexual a un menor

‘La màgia lenta’ porta a escena la vivència callada d’un abús sexual a un menor

23 octubre 2020

La sala Dau al Sec Arts Escèniques recupera l’èxit francès La Màgia Lenta (La Magie Lente) de Denis Lachaud, un espectacle que ha triomfat al Festival d’Avignon en dues ocasions i que, […]