Tot el que necessites per anar al teatre

La màgia d'en Calders

Un recull de 17 contes d’en Pere Calders dels llibres Cròniques de la veritat oculta, L’honor a la deriva, Tot s’aprofita i Invasió subtil és el motiu d’aquest espectacle.

Pere Calders té una escriptura afinada com un bisturí i contundent com una maça. La seva ironia, el seu humor i la seva fantasia ens despertaran la imaginació en un conjunt de lúcides critiques que ens faran passar una bona estona. El seu univers fictici està poblat d’éssers i fenòmens fabulosos i sobrenaturals.

Calders considerava que el conte li oferia una “llibertat que no trobava en cap altre gènere”. Moltes de les narracions arrenquen d’una situació estable en la qual els personatges se senten segurs dins els límits de la llar, però, gradualment o de sobte, es veuen trasbalsats per algun element estrany, imprevist, que posarà en qüestió l’harmonia inicial. Son contes d’evasió i màgia.

La música de l’acordió ens farà de lligam i ens acompanyarà a través de la quotidianitat aparent del seu món.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Molt agraïda per fer-nos posible gaudir d’una exquisida i brillant interpretació de l’Imma Colomer, on la ironia, l’absurd i el component màgic calderià estan perfectament embastats amb notes musicals. I el millor… descobrir el Teatre Akadèmia, un espai molt íntim que m’ha permés poder parlar amb l’Imma en acabar l’obra. Senzillament espectacular!!

    28/12/2014
  • Moltíssimes gràcies per haver donat l’oportunitat de gaudir dels contes de Pere Calders a càrrec de L’Imma Colomer! Una magnífica actriu i una gran interpretació!

    27/12/2014