Tot el que necessites per anar al teatre

La ira de narciso

La ira de narciso

La ira de Narciso és una producció de la coneguda sala de teatre independent a Buenos Aires: Timbre 4. Es tracta d’un text de l’autor uruguaià Sergio Blanco, portat a escena per la directora Corina Fiorilla i protagonitzat per l’aclamat actor Gerardo Otero. 

Sinopsi

L’estada de l’autor, Sergio Blanco, en un hotel de la ciutat de Ljubljana, és la base del relat d’aquest monòleg. El motiu del viatge és donar una conferència sobre el mite de Narcís. L’habitació 228 es transforma en l’escenari de les trobades entre l’autor i un jove actor eslovè que acaba de conèixer. La bellesa, els mites i la venjança, temes centrals de la conferència que impartirà, teixeixen un fons sobre el qual el protagonista ens explica la seva història.

La perfecció de l’hotel, del viatge i la companyia es veu enterbolida davant el descobriment d’una taca de sang al empaperat de l’habitació. Aquesta taca marca un abans i un després en els sentiments, en els pensaments i en el propi relat dels fets. Un crim violent ha tingut lloc en aquest mateix lloc i de sobte es comencen a desvetllar els macabres detalls que concerneixen a aquest assassinat.

El thriller ens guia a través d’un laberint de narració i confessió, on la solitud, la sexualitat, la mort i la bellesa tenen un lloc d’especial importància. L’autor ens guia en una barreja de realitat i irrealitat que conformen l’autoficció: capacitat de produir un relat a partir d’una vivència personal. La recerca d’un mateix en la poètica i també en la imaginació es fa tangible a través de la intriga policíaca negra.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • No te la puedes perder… Es una obra que te atrapa y que al mismo tiempo uno puede disfrutar de la espectacular actuación de Gerardo Otero. Que viaja de una emoción a otra sin aviso, paralelamente con una laboriosa técnica de vídeos y luces. Muy buen trabajo!!!

  19/10/2018
 • No te la puedes perder… Es una obra que te atrapa y que al mismo tiempo uno puede disfrutar de la espectacular actuación de Gerardo Otero. Que viaja de una emoción a otra sin aviso, paralelamente con una laboriosa técnica de vídeos y luces. Muy buen trabajo!!!

  19/10/2018
 • ¡Teatro del bueno! Si bien el texto de Sergio Blanco es innovador, provocador, trepidante, la interpretación de Gerardo Otero lo lleva a otro nivel. Sus cambios de registro, personajes, uso de la tecnología como soporte para ir construyendo el climax es exquisito.
  Muchas gracias, Badabadoc, por programar esta joyita <3

  15/10/2018
 • Increíble Actuación de Gerardo Otero …
  Genial ! Està el solo a 100% al mando de esta obra técnica y loca.

  14/10/2018
 • Ahir a la Badabadoc vaig estar veient aquesta obra del dramaturg uruguaià Sergio Blanco del que aquests dies també està en cartell a Barcelona Tebas Land i que aviat podrem veure Kassandra i Cartografia de una desaparición. Amb una direcciò impecable de Corina Fiorillo, ens porta aquest tema de autoficció que en aquest cas es mou entre l’autobiografia i el thriller i que interpreta de forma unipersonal l’actor argentí Gerardo Otero qui de forma magistral i amb una perfecta dicció, ho és tot, el presentador, qui actua, i qui està al càrrec de la il·luminació i els dispositius tecnólogics. L’acció ens situa a l’habitació d’un Hotel a Liubliana on Blanco l’autor, va a donar una conferència i en arribar i a través d’una pàgina de cites contacta amb un jove eslovè molt atractiu. A partir d’aquì el sexe, l’amor i la mort van teixint un intrigant text que Otero fa tan creïble que t’atrapa minut a minut. Teatre argentí del bo que cap teatraire s’ha de perdre i que teniu una bona oportunitat ja que han prorrogat fins al diumenge 21. No us ho perdeu

  13/10/2018
 • Avui he vist ” La ira de Narciso “. Inquietant, estic amb l’ànima trasbalsada. Text de Sergio Blanco actual, àgil i colpidor. Actuació absolutament brillant de Gerardo Otero. He sortit del teatre veient el món diferent, amb una altre sensació, amb les pulsacions vitals i el meu ritme intern desbordat. Sense necessitar l’aire que respiro. Una obra d’art, una meravella.

  13/10/2018
 • una obra magnifica, el cambio de personajes, ritmos, cómo te transporta por la historia. IMPERDIBLE

  09/10/2018
 • La Ira de Narciso o la Ira de Gerardo Otero?Increíble interpretación!! muy recomendable ya que te atrapa desde el minuto 0 con una NATURALIDAD impresionante que caracteriza al teatro ARGENTINO, Te da la sensación de que vamos a estar atrapados con él en la habitación 228 hasta saberlo todo y así fue!!! Gracias Corina por está dirección tan impecable, me ha encantado la manera en que va creciendo su Ira!
  Tienen hasta el 14 de Octubre para verla es un regalo de Timbre 4 que se puede ver En La Badabadoc GRACIAS por programarla! hermosa sala mi primera vez ahí y sin duda repetiremos!!

  08/10/2018