Tot el que necessites per anar al teatre

La grieta, entre animales salvajes

La grieta, entre animales salvajes

La directora Concha Milla presenta La grieta, entre animales salvajes, la segona obra de la Companyia La Simone, resident a la Sala Versus Glòries en la temporada 20-21. 

Es tracta d’un thriller teatral construït de salts temporals que sacsegen el públic i el porta a viatjar entre les bifurcacions que s’obren quan et trobes a un punt crític on has de prendre un camí o un altre. Una reflexió al límit sobre la crueltat i l’afany de supervivència que defineixen el comportament de la societat actual. De tots nosaltres.

El text es va estrenar a Granada l’any 2015 per la companyia Remiendo Teatro aconseguint, el 2016, el guardó a la Millor Autoria Teatral als IV Premios Lorca del Teatro Andaluz.

Sinopsi

La Lucía, el Nico i el Tomás han decidit anar-se’n de cap de setmana a una casa rural aïllada i envoltada d’arbres i muntanyes. Els tres són grans amics, d’aquestes amistats que gairebé es consideren família, i no veuen el moment de desconnectar de l’estrès de la ciutat, allunyar-se de les seves feines precàries i gaudir en companyia dels altres.

La casa és, amb la llum del dia, un lloc totalment idíl·lic i lluminós però això canvia quan comença a fer-se fosc. A mesura que va arribant la nit es va convertint en un lloc inhòspit, insegur, capaç de treure l’egoisme, la ràbia i el costat més obscur de cadascú d’ells. Potser els animals salvatges no hi són només a l’exterior…

CIA LA SIMONE

Companyia resident a la Sala Versus Glòries 20-21.

Cia La Simone neix l’any 2018 amb la inquietud de fer un teatre amb el qual ens puguem identificar, tot plantejant propostes que parlin i reflexionin de com són de difícils això que anomenem les relacions humanes. I per fer el que volen, el que els hi agrada i com volen, i com els hi agrada. Un teatre en el qual es plantegin preguntes que, potser, no tenen resposta o que, inclús, ens generin més preguntes. Perquè creiem que, de vegades, les preguntes són més importants que les respostes.

La grieta, entre animales salvajes és la segona obra com a companyia.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració