Tot el que necessites per anar al teatre

La gran ofensa

La gran ofensa

La gran ofensa és una obra de La Bendita Compañía i El Terrat que interpel·la l’espectador preguntant-li si l’humor té límits. Cal processar algú per explicar un acudit ?, Cal censurar la comèdia ?, Es pot fer humor de qualsevol cosa? La peça està dirigida per Oriol Pérez i Serapi Soler (Coolhunters de TV3).

Sinopsi

Cal processar algú per explicar un acudit? ¿Hem de censurar la comèdia? ¿Es pot fer humor de qualsevol tema? ‘La gran ofensa’ interpel·la a l’espectador preguntant-li si existeixen els límits de l’humor.

Sergio i Bernat són dos còmics que estan començant a despuntar en el dificilíssim món de la comèdia. Però quan tot semblava que anava sobre rodes són demandats per un dels seus acudits per Mateu. Amb l’ajuda de Maria Pilar, una advocada de dubtosa reputació, Sergio i Bernat intentaran no acabar a la presó i que l’opinió pública no acabi amb ells.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Betsy Túrnez protagonitza ‘La Gran Ofensa’: “L’humor és perillós perquè és important”

Betsy Túrnez protagonitza ‘La Gran Ofensa’: “L’humor és perillós perquè és important”

26 novembre 2020

Riure ens regala anys de vida, o això diuen. Però haurem de buscar un altre elixir per apropar-nos a la vida eterna, perquè cada vegada hi ha més ofesos per […]