Tot el que necessites per anar al teatre

La Glorias Cabareteras: El chou de Las Glorias

La Glorias Cabareteras: El chou de Las Glorias

Cal deixar constància per començar: Las Glorias Cabareteras no han estat programades al Teatre Nacional de Catalunya perquè elles no han volgut. Las Glorias són dues vedettes “venidas a menos” (si és que alguna vegada van anar a més) que es dediquen a explicar-nos les seves inquietuds sobre la vida mateixa… o, per dir-ho d’una manera menys fina, a despotricar contra tot i tothom mentre ho intercalen amb números musicals perquè elles, pobretes, es pensen que canten i ballen.

Considerades com a una de les propostes underground més interessants i irreverents de les arts escèniques catalanes, Las Glorias fugen del mainstream per apropar-nos el seu humor més decadent i esmolat, que combina el cabaret més clàssic amb un innegable aire trash. Nosaltres ja fa un temps que les seguim i que ens hem fet un fart de riure amb elles. Darrerament, les hem pogut veure presentant els premis Butaca 2018 i arrasant als Premis de la Crítica 2019, i pensem, fermament, que tant de talent ha de sortir fora de Barcelona.

Aquest juny planten les seves sabates de taló i les seves perruques de baixa estofa en un escenari pensat per a l’ocasió. Perdudes als afores de Lleida, Las Glorias han acceptat el repte de transformar un espai secret de l’horta de Ponent en un cabaret rural.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Porta la cultura al teu terrat: Sigues Amfitrió dels Terrats en Cultura!

Porta la cultura al teu terrat: Sigues Amfitrió dels Terrats en Cultura!

14 juny 2019

A Teatre Barcelona volem donar-te l’oportunitat de viure una experiència escènica única sense sortir de casa! I és per això que fem una crida a través del concurs Sigues Amfitrió […]

Terrats en Cultura, un festival amb vistes

Terrats en Cultura, un festival amb vistes

16 abril 2019

A partir del 26 d’abril torna Terrats en Cultura. El cicle, que enguany celebra la seva setena edició, portarà a partir del 26 d’abril propostes de teatre, música, dansa i […]