Tot el que necessites per anar al teatre

La fiesta del Chivo

A partir de 10,00€
Comprar Entrades
La fiesta del Chivo

La fiesta del Chivo és una novel·la publicada l’any 2000 de l’escriptor peruà-espanyol i Premi Nobel de Literatura, Mario Vargas Llosa. La història ambientada a la República Dominicana se centra en l’assassinat del dictador Rafael Trujillo.

L’obra és una lliçó de vida, que ens recorda que el valor i la dignitat són els únics antídots contra la maldat i la barbàrie. Una història fascinant, basada en fets reals, protagonitzada pel gran Juan Echanove i dirigida per Carlos Saura i adaptada per Natalio Grueso. Una nova producció de l’equip d’un dels grans èxits recents de la cartellera teatral, l’adaptació de la novel·la El coronel no té qui li escriba, de Gabriel García Márquez.

Sinopsi

Urania Cabral és una exitosa advocada que va abandonar el país de forma misteriosa sent una nena. Tres dècades després de l’assassinat del dictador Rafael Trujillo., el personatge torna per visitar el seu pare moribund, el senador Agustín “Cerebrito” Cabral, un antic alt càrrec del Règim que va caure en desgràcia. Durant aquest viatge, es desvetllarà el secret que la protagonista ha guardat des de la seva fugida.

Fotos

Valoració espectadors
 • Ana ISABEL CARRASCO MATEOS

  Una obra maravillosamente interpretada que no deja indiferente por su contenido.Todos los actores fantásticos,pero matricula para la actriz!!Muy recomendable!

  21/09/2021
 • Muy difícil poner en escena el libro.
  La película ya fracaso.
  Aquí consiguen llevar la esencia del relato con unos personajes muy bien trabajados que son a veces espejos donde mirarnos.
  Juan echanove está grandioso.
  Lo que me pareció cutre fue las pinturas de las proyecciones.

  18/09/2021
Articles relacionats
Juan Echanove: “Quan dic les frases que diu Trujillo, penso: Aquestes frases són actuals”

Juan Echanove: “Quan dic les frases que diu Trujillo, penso: Aquestes frases són actuals”

Fa 4 dies

L’obra mestra del premi Nobel de literatura Mario Vargas Llosa, ni tan sols ha estat adaptada al teatre, per la seva riquesa i complexitat. La fiesta del Chivo és una […]

La nova temporada del Poliorama recuperarà el musical ‘Forever Young’

La nova temporada del Poliorama recuperarà el musical ‘Forever Young’

23 juliol 2021

El Teatre Poliorama ha presentat una vintena nous espectacles que es podran veure a partir del setembre en aquest teatre de La Rambla. Teatre de text, musicals, òpera, comèdia o […]