Tot el que necessites per anar al teatre

La cabra, o qui és Sylvia?

La cabra, o qui és Sylvia?

Jordi Bosch i Emma Vilarasau protagonitzen La cabra o, qui és Sílvia? un text de l’autor nord-americà Edward Albee dirigit per Iván Morales. 

Sinopsi

Martin acaba de guanyar el premi Pritzker, considerat el Nobel d’arquitectura, i a més té l’encàrrec culminant de la seva carrera, la creació d’una ciutat sencera al bell mig del desert. A més, gaudeix d’una vida envejable, al costat de la seva esposa Stevie, una dona intel·ligent, atractiva i empàtica, i el seu fill Billy, un jove sensible que mira als seus pares amb una admiració inqüestionable. Són una família estaodunidenca perfecta, d’esquerres, armoniosa i triomfadora.

Però fa uns mesos el Martin guarda un secret que el tortura, i que només s’atrevirà a comfessar al seu vell amic Ross, un famós periodista amb qui té una amistat inquebrantable de més de 50 anys de complicitats.

La comfessió del Martin obrirà una porta bestial, generant una crisi a les seves vides que mai haguessin pogut imaginar.

TEXT DEL DIRECTOR

És un orgull per a mi dirigir aquest últim gran text del pare de la dramatúrgia nord-americana moderna, Edward Albee, que ja va ser un èxit incontestable als nostres escenaris fa més d’una dècada. Només amb un equip de luxe, dintre i fora d’escena, com el que m’acompanya, m’atreviria a reprendre aquest clàssic contemporani, tornant a una sala tan especial com la Villarroel, que ens permetrà ser testimonis privilegiats d’un tour de force interpretatiu salvatge que de ben segur ens farà riure però al mateix temps ens esfereirà.

Iván Morales

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Ana

  No et deixarà indiferent, estàvem tots clavats a la cadira sense poder creure el que estava passant. No teníem massa clar si riure o plorar… Et passes l’obra al·lucinant. Ens va encantar. Tant en Jordi Bosch com l’Emma Vilarassau fan unes interpretacions de 10, però haig de dir que la Vilarassau és d’un altre món, és espectacular veure-la en un escenari.

  01/02/2021
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  LA CABRA O QUI ES SÍLVIA?

  La obra comienza con una trama que puede entenderse como una comedia. Algo de risa…
  Martin acaba de ganar un premio de arquitectura. Está en el mejor momento de su vida pero hay algo que le atormenta: a pesar de ser feliz en su matrimonio ha sido infiel. Se ha enamorado perdidamente y ha tenido relaciones sexuales con Sílvia. Pero Sílvia es… una cabra!!
  Una vez se destape el secreto la vida de esta familia va a dar un vuelco y creará una crisis monumental!!

  En serio… me ha encantado la obra.
  A pesar de las risas en platea yo personalmente estaba congelado con la intensidad y furia de las interpretaciones de Jordi Bosch y Emma Vilarasau.
  Una vez que entras en la historia es imposible despegar ojo en todo lo que pasa en escena.
  Y en serio que me ha flipado!!
  Bravo por la obra!

  Como punto negativo quizás diré que me han sobrado los secuendarios. Lo siento pero es que he disfrutado tanto con los dos principales que todo el resto me importaba u carajo jajajaja

  10/12/2020
Articles relacionats
Emma Vilarasau: “L’abús de poder és cruel, però l’abús sexual em provoca… fàstic”

Emma Vilarasau: “L’abús de poder és cruel, però l’abús sexual em provoca… fàstic”

12 març 2021

El salt de l’escena a la petita pantalla, als menjadors de casa, i al cinema la va convertir en poc temps una de les actrius més populars i estimades del […]

‘La cabra, o qui és Sylvia?’ porta la tolerància al límit a La Villarroel

‘La cabra, o qui és Sylvia?’ porta la tolerància al límit a La Villarroel

27 novembre 2020

Ivan Morales dirigeix, a partir del 28 de novembre, La cabra, o qui és Sylvia? a La Villarroel. L’obra d’Edward Albee, traduïda i versionada per Josep Maria Pou, ens explixa […]