‘[Des]Encuentros’ i ‘Mirta en espera’, dos èxits que tornen a La Badabadoc

Yolanda Toledano

La Badabadoc, la sala teatral de proximitat ubicada al barri de Gràcia, ha presentat la programació sota el lema: Un pequeño teatro. Una gran experiència.

Els seus fundadors, Guadalupe Cejas i l’Àngel Grisalvo, han fet públiques les apostes per la nova temporada, marcada per algunes reposicions d’espectacles que no es van poder estrenar durant el confinament.

La sala obrirà recuperant una de les sorpreses de l’anterior curs: [Des]Encuentros, una obra d’Anabel Riquelme i Jesús Luis Jiménez amb direcció d’Alejandra Jiménez-Cascón.

Un altre èxit que tornarà a l’octubre a la cartellera serà Mirta en Espera, obra guanyador de la primera edició del CATBASUR , el Festival Internacional de Teatre Unipersonal de Barcelona. La sala, organitzadora dels certàmen, ja ha confirmat que celebrarà una segona edició.

Per la nova temporada La Badabadoc fa una clara aposta per la programació catalana sense deixar la identitat i vincles amb Amèrica Llatina. Una mostra és la programació de  l’obra peruana El apellido comienza conmigo, obra inclosa en la programació del De Grec a Grec.

La sala de Gràcia, que la temporada passada va celebrar el seu cinquè aniversari, segueix amb la seva programació regular de dijous a diumenge, reservant els dilluns i dimarts per la BADABADOFF amb propostes com l’stand up Siguiente nivel de Maga Paiva o Les històries de l’avi Josep un projecte radiofònic de Mar Puig i Mateu Peramiquel.

L’última setmana de cada mes es podrà veure L.O.C.A comedy, el primer open mic de monòlegs còmics LGBTQ + de Barcelona, que es va iniciar la temporada passada, i Café Concert, un espectacle de varieté que conjumina música, teatre, impro i molt més…

Escrit per
Yolanda Toledano
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!