Tot el que necessites per anar al teatre

Jo, dona. A Lili Elbe

Jo, dona. A Lili Elbe

A Jo, dona. A Lili Elbe, la ballarina i coreógrafa de dansa-teatre Marta Carrasco rendeix el seu particular homenatge a Lili Elbe, una de les primeres persones que es van sotmetre a una operació de reassignació de sexe.

Lili Elbe, nascuda a Dinamarca a finals de segle xix, va ser una de les primeres persones a sotmetre’s a una cirurgia de reassignació de sexe. Pintora d’èxit considerable, va morir l’any 1931, tres mesos després d’una operació de trasplantament d’úter.

Després de Perra de nadie, el seu comiat com a ballarina de solos, la coreògrafa Marta Carrasco, guardonada amb el Premi Nacional de Dansa de Catalunya l’any 2005, ret el seu particular homenatge a Elbe amb un muntatge que barreja dansa i teatre. Una peça que se centra en l’instant que ho va canviar tot: el primer cop que Lili Elbe es va vestir de dona.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Espectacular!!!

  17/11/2019
 • La interpretación de Lili es brutal, sorprendente y te transmite todas las emociones. La música me encanta, te envuelve y transporta a la época. Es una obra reivindicativa y luchadora. Hay que verla!!!

  17/11/2019
 • Ha sido un cúmulo de sensaciones desde el
  Primer minuto, que manera de transmitir sentimientos, sin palabras, me ha maravillado, la música ha sido increíble, un espectáculo para abrir mentes y corazones, enhorabuena!!

  17/11/2019
 • Espectaculo MUY RECOMENADLE !!! Gran interpretacion de Carrasco y Albert Hurtado. Me ha encantado desde sus musicas, su escenografia,coreografia, su interpretación TODO.

  17/11/2019
Articles relacionats