Tot el que necessites per anar al teatre

Jim Gaffigan: Quality Time

Jim Gaffigan: Quality Time

Jim Gaffigan és un dels millors còmics dels Estats Units. El seu espectacle Quality Time li ha merescut una nominació per als premis Grammy. Té el seu propi programa de televisió i cinc especials de Netflix. Les entrades per als seus espectacles s’esgoten a tot arreu i al 2014 va esgotar entrades al mític Madison Square Garden. Ara arriba, per primer cop, a Barcelona en una única actuació.

Sinopsi

Jim Gaffigan és un comediant, actor, escriptor i best-seller del New York Times. És conegut arreu del món per la seva marca única d’humor blanc que gira en gran mesura al voltant de la paternitat i les seves observacions sobre la vida.

Gaffigan, que és un dels comediants més taquillers del món, es troba actualment en plena gira internacional de comèdia teatral Quality Time. Al gener de 2017, va estrenar el seu cinquè especial d’una hora, Cinco, a Netflix.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

17 juny 2019

Publiquem la quarta revista en paper de TeatreBarcelona! Aquest és el quart estiu que TeatreBarcelona editem una revista en format paper, dedicada a un dels esdeveniments culturals més importants de […]