Tot el que necessites per anar al teatre

Ivo van Hove: La voix humaine

Ivo van Hove: La voix humaine

El públic barceloní va conèixer Ivo van Hove i la seva companyia gràcies a l’espectacular Tragèdies romanes (Grec 2013) i, després, a The Fountainhead (Grec 2014). Enguany, veurà la vessant més íntima d’aquest director d’escena en un clàssic del teatre del segle XX signat per Jean Cocteau.

L’actriu Halina Reijn interpreta en solitari aquest muntatge sobre una dona que parla per telèfon amb el seu amant i mira de retenir-lo desesperadament. És una gran actriu de teatre, cinema i televisió que, en la visió de Van Hove, se’ns mostra darrere una finestra. Es convida així el públic a espiar la intimitat d’una tragèdia sentimental, un diàleg que les fallades de la comunicació telefònica converteixen en un monòleg punyent.

Un muntatge mai vist fins ara a Barcelona que ens mostra un aspecte nou, allunyat de la grandesa i l’espectacularitat de muntatges anteriors d’Ivo van Hove, però íntim, intens i captivador.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El Grec dóna el tret de sortida reflexionant sobre la maldat i el passat proper

El Grec dóna el tret de sortida reflexionant sobre la maldat i el passat proper

26 juny 2015

El Festival Grec arrencarà l’1 de juliol amb teatre i dansa que reflexiona sobre la maldat i el nostre passat recent. El director artístic Ramon Simó explica que el festival […]