Tot el que necessites per anar al teatre

Incendios

Incendios

El muntatge d’Incendios de Mario Gas, amb Núria Espert, que ha emocionat al públic de Madrid

L’incendi que va provocar Oriol Broggi amb Clara Segura i Julio Manrique perviurà a la memòria del teatre català durant molt de temps. Ara és Mario Gas qui dirigeix aquesta tragèdia contemporània de l’autor libanès Wajdi Mouawad.

SINOPSI

Una dona acaba de morir. Es deia Nawal Marwan. I avui, en la lectura del testament, ella obre la porta al seu silenci i als seus secrets, als misteris dolorosos d’una família. Ha deixat als seus bessons, Jeanne i Simon, un quadern vermell, una jaqueta de tela verda i dos sobres amb una petició plena de conseqüències, com sengles caixes de Pandora, orígens de mals i meravelles, el contingut de les quals arrossegarà als bessons cap a un passat desconegut, cap a un continent llunyà, cap a un segon naixement.

Video

Fotos + fotos

IncendiosIncendiosIncendiosIncendiosIncendios

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Helena

  .

  05/07/2018

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Iba yo un poco reticente porque la versión catalana me había mega encantado (la había ido a ver 2 veces) pero me tengo que levantar de la butaca y aplaudir con fervor.
  El texto de Mouawad está perfectamente interpretado, con un ritmo que no decae y con unos actores maravillosos. Me ha emocionado desde el primer momento. Y por supuesto he acabado llorando a lágrima viva.
  Ver a la Espert haciendo de Nawal ha sido espectacular y el resto de actores maravillosos (excepto Laia Marull que como siempre y pra mi gusto ha estado mega sobreactuada).
  Aún así… es una obra que no os la podéis perder. Aunque si no tenéis entradas estáis jodidos porque ya está todo agotado jajajaj

  26/11/2017

Articles relacionats