Tot el que necessites per anar al teatre

Ignots: Ramon Madaula

Ignots: Ramon Madaula

SINOPSI

El Joan i el Lluís són dos companys de feina. Els dos estan casats i feliços amb les seves respectives parelles. Cada dia dinen en el mateix restaurant de menú i acaben forjant una bona amistat. Un dia, per testimoniar la seva amistat, es proposen un repte. Un repte que, en cas d’assolir-lo, els portarà a transitar per territoris ignots. La veritable amistat ho resisteix tot?

Fotos

Ignots: Ramon Madaula

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  Dos companys de feina que tot dinant plegats dia rera dia en el restaurant de menú acaben travant amistat però que a partir del dia en què es coneixen les seves dones, les coses entre ells començen a embolicar-se de valent. Molt ben interpretada per Josep Julien, del que he de confessar que en soc fan, i Marc Rodríguez. Tots dos se han cregut el seus personatges i ens ho han fet creure. Una peça lleugera i molt divertida on l’únic dolent es que dura només una hora justa fent-se molt curta… Val molt la pena!!

  28/05/2017

 • 12345

  cesar s

  Muy divertida y muy bien interpretada,lo unico malo que se hace muyyyyyy corta,dura una hora justa…pero vale mucho la pena¡¡¡¡¡

  04/05/2017

Articles relacionats