Tot el que necessites per anar al teatre

Historia de una reventada argentina

Historia de una reventada argentina

Historia de una reventada argentina és el projecte del director Daniel J. Meyer i l’actriu Ailin Miglioria, els quals han decidit que la «argentinitat non for export» ha de ser explicada per desmitificar la imatge dels argentins que viuen  Barcelona.

Amb música de tots els colors (cantada, escoltada, recitada i taral·lejada). Amb textos de tots els estils (propis, d’Urdapilleta, en prosa i en vers). Amb balls i actuació de tota mena, i sense pèls a la llengua. Un  espectacle unipersonal complet amb molta gràcia i una mica de nostàlgia.

SINOPSI

Un ser femení i masculí en la seva mesura justa i en la seva extrema desmesura, de família aristòcrata, però que decideix viure una vida en la pobresa, ens explica la història: la seva infància, el seu primer amor, la seva relació filomaternal, la seva sexualitat.

Aquest maremàgnum de coses que, vist des dels ulls de l’absurd cru algunes vegades, poètic en unes altres, empenyerà aquesta persona a marxar de Buenos Aires, a la recerca de… la felicitat? La plenitud? L’aventura? O simplement per fugir i complicar-se la vida com qualsevol argentí burgès. El seu viatge passarà pels llocs més inhòspits de la terra, amb feines extravagants i personatges per a tots els gustos. De cada parada del recorregut, n’aprendrà una cosa.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Alexandra Rodriguez

  M’ha encantat poder descubrir aquest espectacle. He rigut molt tot i que hi havien textos massa complicats… he gaudit.

  17/02/2018
 • Andreu

  M’agradat molt la proposta i poder descubrir altra tipus de teatre argentí. La poètica del text, gens fàcil… però molt enrequidora.
  Espero més propostes així

  14/02/2018
 • Joan Perarnau

  Un treball d’actriu impressionant. Et posa a la butxaca des de l’inici encara que a vegades el text o tants objectes li juguen a la contra, no deixa de lluitar per mantenir el públic a la història. Sentirem a parlar d’aquesta noia.

  11/02/2018
Articles relacionats
Les dones prenen l’escenari del Versus

Les dones prenen l’escenari del Versus

1 febrer 2018

Durant els mesos de febrer i març, el Versus proposa el cicle ‘Dones en escena’,  format per quatre espectacles protagonitzats per dones on, en la majoria dels casos, les autores […]