Tot el que necessites per anar al teatre

Hausson: Magic Tribute

Sis grans mags que ompliren els teatres de Barcelona. El Teatre Novetats, l’Apolo, el Calderón, el Borràs, el Còmic i el Romea. Noms lluminosos de la màgia arreu del món: Nova York, Londres, Buenos Aires, Rio de Janeiro, Mèxic, Munich….The Great Raymond, Horace Goldin, Fu Manchu, Richiardi Jr, Chang i Kalanag.

Magic Tribute a través de Hausson ens proposa un homenatge col·lectiu a tots aquells que han fet de la màgia un art. Ens evoca alguns dels seus millors números en una atmosfera teatral d’espectacularitat, de sorpresa i alhora contemporània, amb una mirada actual d’aquesta època daurada de la màgia. Números mítics com La levitació de Kalanag, La dona tallada d’Horace Goldin o La cabina espiritista de Raymond, configuren entre d’altres el gran repertori màgic que presentaven aquests artistes.

Hausson proposa, també, un seguit de números, que van des de la seva aparició enmig de l’escena a una ficció sobre què fa un mag a un casino, memoritzar tot un diccionari o desvetllar el missatge que hi ha dins d’una ampolla que s’ha trobat flotant a les aigües de la platja del Bogatell de Barcelona. També s’arriscarà amb el mític número de La bala atrapada a la boca.

Magic Tribute és, alhora, un espectacle total, lluminós, efectista, elegant. Un espectacle a través del qual es projecta la ciutat de Barcelona, la que rendeix aquest Tribute. Una Barcelona que exhibeix al món la interdisciplinarietat i la contemporaneïtat d’uns clàssics que trepitjaren els nostres escenaris i que, ara, reviuen i es projecten al futur a través de la mirada de Hausson. Un espectacle popular per excel·lència i impactant en la seva espectacularitat.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • El peor espectáculo de magia que he visto en mi vida!!
    Si quieres conocer el truco de cada efecto este es tu espectáculo!!! Un total desengaño y gracias a este espectáculo he descubierto la mayoría de efectos desde la opinión de una simple espectadora.
    Como espectáculo teatral se podría decir que la puesta en escena o el show no está mal, pero como espectáculo de magia fatal.

    01/05/2015
Articles relacionats
Hausson reviu les grans estrelles de la màgia

Hausson reviu les grans estrelles de la màgia

31 març 2015

El mag Hausson ret homenatje a sis grans mags que van trepitjar els escenaris de Barcelona (i del món sencer) durant el segle XX amb Magic Tribute a La Seca […]