Tot el que necessites per anar al teatre

Game Over

Una posada en escena d’estètica surrealista i crua, amb una forta embranzida de la poesia del moviment explorada a partir d’un text solgut i enginyós.

SINOPSI

En la vitrina d’una vella botiga, darrere del vidre​ ​empolsegat i opac, quatre joguines desgastades pel temps i la pena esperen a un comprador que els alliberi del seu tancament. Han mantingut durant molt de temps la seva esperança, però ella també s’ha convertit en un article usat, desgastada per la rutina… de vegades insoportable.

Mentrestant descobreixen que l’amo de la botiga decideix provocar un incendi per cobrar l’assegurança, situació que treu a la llum les pors, somnis trencats i records vells d’aquests quatre personatges que reconeixem en el mirall del nostre temps.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Obra de múltiples lecturas que permite ir tan lejos como quiera el espectador… ¡¡Muy recomendable!!

  28/04/2017
 • Como siempre los espectáculos de Mai Rojas no pueden dejarte indiferente.
  Un trabajo de teatro físico y mimo excelentes
  UN REGALO PARA EL ALMA
  Esta obra te translada, te transforma, te acompaña por un sin fin de emociones y sentimientos, siempre desde un exquisito y delicado aspecto estético.
  Bajo mi humilde punto de vista, es una obra MUY recomendable; y aprovecho para invitaros a todos a seguir el trabajo de este grandísimo artista y su compañia teatral: MAI ROJAS Y LOS ESCULTORES DEL AIRE

  28/04/2017
 • Un espectáculo ágil, divertido y lleno de imágenes! Muy recomendable!

  28/04/2017
 • Gracias!

  28/04/2017
 • Muchas gracias por tan bellas reseñas!

  28/04/2017