Tot el que necessites per anar al teatre

ESTIgMES

ESTIgMES

ESTIgMES, de Concha Milla, parla dels estigmes que s’imposen a les dones quan tenen el desig de ser mares i no ho poden ser. En aquesta societat, encara la dona ha de complir el rol de mare i, si no ho fa, tothom es pregunta, tothom li pregunta: “Per què?”

Sinopsi

Quan el teu desig, el teu somni és quedar-te embarassada i el teu cos no et respon, comença un tortuós camí de proves mèdiques, analítiques, preguntes, mirades furtives, fecundacions in vitro, comentaris de la gent tipus “se’t passarà l’arròs”… esgotador psicològicament i física. Ningú no et prepara per això. Ningú no et pregunta: “Com estàs? Com ho portes?” I ningú no ho fa perquè no se’n parla. Perquè és un tabú. Un estigma social. I jo en vull parlar. Vull parlar per totes aquelles dones que, tot buscant donar vida, s’hi han deixat un tros de la seva.
Concha Milla

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • liliana

    el ritme de l’espectacle i el plantejament de la trama era tan poc seductora que la desconnexió era a partir del minut 3 de la recerca de google. Una bona actriu defensant una proposta gens reeixida.

    01/03/2021
Articles relacionats
La Sala Flyhard celebra 10 anys d’història amb un documental

La Sala Flyhard celebra 10 anys d’història amb un documental

16 novembre 2020

L’any 2004 va néixer Flyhard, una companyia que es movia entre Barcelona i Vilafranca del Penedès formada per Roser Blanch, Xavier Vallès i Jordi Casanovas, un any després s’hi sumaven […]

Concha Milla: “La veu de la dona és necessària en aquesta societat”

Concha Milla: “La veu de la dona és necessària en aquesta societat”

20 febrer 2019

Per Iván F. Mula / @ivanfmula Actriu i coach actoral, recentment, s’ha donat a conèixer dins del sector teatral també com a dramaturga i directora. La seva primera obra va […]