La Sala Flyhard celebra 10 anys d’història amb un documental

Rubén Garcia Espelta

L’any 2004 va néixer Flyhard, una companyia que es movia entre Barcelona i Vilafranca del Penedès formada per Roser Blanch, Xavier Vallès i Jordi Casanovas, un any després s’hi sumaven Clara Cols, Pablo Lammers i Sergio Matamala.

La formació que va passar per sales com AREAtangent, el Versus Teatre, la Beckett o La Villarroel, es va veure amb la necessitat de tenir la seva pròpia sala d’assaig ben connectada entre les dues localitat. Al 2006 van reconvertir un antic taller de cotxes, primer, en un espai que servia d’oficina i local per als assajos i, després, en el que avui coneixem com a Sala Flyhard.

‘Un home amb ulleres de pasta’, escena del muntatge que va estrenar la Sala Flyhard

Pel seu escenari s’han vist èxits com Un home amb ulleres de pasta, Volem anar al Tibidabo, Nits de Ràdio 2.0, Litus o Smiley, entre moltes altres.

Descobreix la història de la Sala Flyhard

Sala Flyhard, 10 anys de teatre és un documental creat per commemorar els 10 anys de la sala. Durant aquesta temporada, al llarg de 10 capítols, descobrireu una de les sales amb personalitat de la ciutat. L’audiovisual està fet a partir d’entrevistes, imatges d’escena, assajos, funcions, gires… i està dirigit i produït per Sala Fyhard i editat per Carlos Robisco.

Capítol 1:

Capítol 2:

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!