La Sala Flyhard celebra 10 anys d’història amb un documental

Rubén Garcia

L’any 2004 va néixer Flyhard, una companyia que es movia entre Barcelona i Vilafranca del Penedès formada per Roser Blanch, Xavier Vallès i Jordi Casanovas, un any després s’hi sumaven Clara Cols, Pablo Lammers i Sergio Matamala.

La formació que va passar per sales com AREAtangent, el Versus Teatre, la Beckett o La Villarroel, es va veure amb la necessitat de tenir la seva pròpia sala d’assaig ben connectada entre les dues localitat. Al 2006 van reconvertir un antic taller de cotxes, primer, en un espai que servia d’oficina i local per als assajos i, després, en el que avui coneixem com a Sala Flyhard.

‘Un home amb ulleres de pasta’, escena del muntatge que va estrenar la Sala Flyhard

Pel seu escenari s’han vist èxits com Un home amb ulleres de pasta, Volem anar al Tibidabo, Nits de Ràdio 2.0, Litus o Smiley, entre moltes altres.

Descobreix la història de la Sala Flyhard

Sala Flyhard, 10 anys de teatre és un documental creat per commemorar els 10 anys de la sala. Durant aquesta temporada, al llarg de 10 capítols, descobrireu una de les sales amb personalitat de la ciutat. L’audiovisual està fet a partir d’entrevistes, imatges d’escena, assajos, funcions, gires… i està dirigit i produït per Sala Fyhard i editat per Carlos Robisco.

Capítol 1:

Capítol 2:

Escrit per
Rubén Garcia TWITTER

Periodista i gestor cultural.
Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com
Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats

Recitar Shakespeare cuinant una truita

Oriol Pla és un dels joves talents més cotitzats al nostre país. Quan tot just acaba d’estrenar als cinemes Girasoles silvestres, de Jaime Rosales, i de reposar un altre èxit […]

Israel Solà: calòric i multifacètic

Com una de les set sensibilitats que formen La Calòrica, el director Israel Solà imprimeix en les seves peces una barreja d’humor i política, entenent aquesta última des de la […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!