Tot el que necessites per anar al teatre

Nit de Reis (o el que vulgueu)

Nit de Reis (o el que vulgueu)

Els Pirates Teatre recuperen un dels seus grans èxits Nit de Reis (o el que vulgueu), la gran comèdia d’embolics de Shakespeare, en una nova posada en escena!

Sinopsi

Concebuda com una peça d’entreteniment que tancava el cicle festiu del Nadal, Nit de Reis és la novena comèdia de Shakespeare, i la primera que va més enllà d’una simple història d’embolics. És considerada una de les comèdies més divertides de l’autor.

Una comèdia agredolça, que us serà rabiosament propera, on l’engany forma part de la vida quotidiana d’uns personatges tan divertits com foscos.

Funcions especials:

13/12 Col·loqui Post-Funció amb la companyia de l’espectacle.
19/12 Col·loqui Post-Funció moderat per Recomana.cat

29/11 a les 19.30 h.- Presentació i tast de fragments de Nit de reis (o el que vulgueu) en cartell al Teatre Akademia a partir del 13 de desembre de 2018. Entrada lliure subjecte a la disponibilitat de la sala. Imprescindible confirmació a: info@teatreakademia.cat 


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
‘Nit de reis (o el que vulgueu)’ d’Els Pirates es podrà tornar a veure a l’Akadèmia

‘Nit de reis (o el que vulgueu)’ d’Els Pirates es podrà tornar a veure a l’Akadèmia

22 novembre 2018

La companyia Els Pirates Teatre reprèn la producció Nit de reis (o el que vulgueu), estrenada a la Biblioteca de Catalunya en el marc del Festival Shakespeare, i la porta ara a escena en una nova […]