Tot el que necessites per anar al teatre

Cartellera /,

Els Pastorets de la Martina

Els Pastorets de la Martina

Satanàs, el dimoni, torna a fer de les seves i convenç a la Martina per a fer un viatge de més de 2000 anys enrere i acabar d’una vegada per totes amb el Nadal. La Martina haurà de superar les temptacions dels set pecats capitals per tornar a posar-ho tot a lloc. Se’n sortirà?

Nadal és una època plena de valors i sentiments, però moltes vegades oblidem d’on vénen i perquè els celebrem en aquest moment de l’any. Juntament amb la Martina, farem un viatge màgic en el que jugarem a superar al dimoni i ajudarem a que l’infant Jesús pugui néixer a l’establia.
Els pastorets de la Martina volen ser una clucada d’ull als Pastorets de Folch i Torres, especialment escrits pel públic infantil d’ara.

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Bernat Mestre

  Un conte de Nadal màgic. Tendre, simpàtic i educatiu.

  19/12/2016

 • 12345

  Antonia

  Como dicen ellos, una “aventura mágica” espléndida! No sé si rieron más nuestros sobrinos o nosotros! Los actores están fantásticos, y el espectáculo es perfecto para niños de 2-3 años hasta 10! Muy recomendable, felicidades!

  30/12/2016

 • 12345

  Luis Castillo

  Els meus nens encara canten les cançons dels Pastorets. Com a pare em va encantar poder portar els meus fills, i hi ha un parell de cançons que fan emocionar… i molt! Ens van regalar les entrades per Nadal, i realment ha sigut un molt bon regal per a tota la familia! Al sortir, els actors es fan fotos amb els nens (i els hi deixen disfresses per fer-se-les!)

  30/12/2016

 • 12345

  Miriam

  Pastorets ben lluny dels pastorets típics del meu poble, però molt divertits i molt musicals. Ens van encantar les músiques i que hi haguéssin parts que fessin riure a grans i d’altres als més petits. L’escenografia també és una passada! Molta sort a l’equip i Bon Nadal!!!

  30/12/2016

 • 12345

  Hens Forren

  Pedagògicament educatiu, musicalment màgic, teatralment brillant.

  Una nova manera de viure els Pastorets!!

  30/12/2016

Deixa la teva valoració

Has d'estar registrat per poder deixar la teva opinió. Pots registrar-te aquí, o pots entrar a continuació: