Tot el que necessites per anar al teatre

Els Pastorets de la Martina

Els Pastorets de la Martina

La companyia DARA presenta Els pastorets de la Martina, de Roc Esquius, una obra on farem un viatge màgic en el que jugarem a superar al dimoni i ajudarem a que l’infant Jesús pugui néixer a l’establia.

Sinopsi

Satanàs, el dimoni, torna a fer de les seves i convenç a la Martina per a fer un viatge de més de 2000 anys enrere i acabar d’una vegada per totes amb el Nadal. La Martina haurà de superar les temptacions dels set pecats capitals per tornar a posar-ho tot a lloc. Se’n sortirà?

Nadal és una època plena de valors i sentiments, però moltes vegades oblidem d’on vénen i perquè els celebrem en aquest moment de l’any. Juntament amb la Martina, farem un viatge màgic en el que jugarem a superar al dimoni i ajudarem a que l’infant Jesús pugui néixer a l’establia.

Els pastorets de la Martina volen ser una clucada d’ull als Pastorets de Folch i Torres, especialment escrits pel públic infantil d’ara.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Pedagògicament educatiu, musicalment màgic, teatralment brillant.

  Una nova manera de viure els Pastorets!!

  30/12/2016
 • Pastorets ben lluny dels pastorets típics del meu poble, però molt divertits i molt musicals. Ens van encantar les músiques i que hi haguéssin parts que fessin riure a grans i d’altres als més petits. L’escenografia també és una passada! Molta sort a l’equip i Bon Nadal!!!

  30/12/2016
 • Els meus nens encara canten les cançons dels Pastorets. Com a pare em va encantar poder portar els meus fills, i hi ha un parell de cançons que fan emocionar… i molt! Ens van regalar les entrades per Nadal, i realment ha sigut un molt bon regal per a tota la familia! Al sortir, els actors es fan fotos amb els nens (i els hi deixen disfresses per fer-se-les!)

  30/12/2016
 • Como dicen ellos, una “aventura mágica” espléndida! No sé si rieron más nuestros sobrinos o nosotros! Los actores están fantásticos, y el espectáculo es perfecto para niños de 2-3 años hasta 10! Muy recomendable, felicidades!

  30/12/2016
 • Un conte de Nadal màgic. Tendre, simpàtic i educatiu.

  19/12/2016