Tot el que necessites per anar al teatre

Els ocells ho fan; les balenes i les puces també

Els ocells ho fan; les balenes i les puces també

Els ocells ho fan; les balenes i les puces també  de Judith Pujol aborda la sexualitat i la reproducció dels animals. Hi ha animals que s’aparellen per procrear, n’hi ha que ho fan per plaer, n’hi ha que moren en el coit, que ballen, que canten o que es barallen per poder atraure els altres individus; existeixen tantes variacions com puguem imaginar.

Sigui com sigui, descobrir i mostrar aquest maremàgnum d’opcions ens permet apropar-nos a la llibertat sexual en totes les seves variants, entendre’ns i relativitzar-nos com a una espècie més dins del món.

NOTES DE DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ

Ens hem inspirat en el llibre La vida amorosa dels animals de la pedagoga Katharina von der Gathen i l’il.lustrador Anke Kuhl. Afrontem el tema de manera directa i amb humor.

Els animals apareixen constantment a les pel·lícules, als jocs, a les faules; hi ha una tendència a humanitzar els seus comportaments, però hi ha moltes coses que no sabem sobre ells, moltes coses que ens inventem per a comprendre’ns a nosaltres mateixes. En aquests moments tan tecnologitzats ens agrada apropar-nos al món natural; la manca de contacte directe entre espècies s’està suplint amb una oferta de la realitat virtual mentre deixem de ser protagonistes de les nostres vides per convertir-nos en espectadors. Ens imaginem una peça que observa els cicles dels animals i que es pregunta com apropar-s’hi d’una manera crítica amb l’antropocentrisme i l’especisme. Per altra banda, ens agrada reflexionar sobre les millors maneres de fer-nos responsables de la nostra sexualitat i de ser respectuoses amb ella mateixa i amb les altres.

Judith Pujol

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Teatre compromès i necessari a la nova temporada del Tantarantana

Teatre compromès i necessari a la nova temporada del Tantarantana

12 setembre 2020

El Teatre Tantarantana ha presentat la programació que conformarà la seva nova temporada: “Serà una temporada estranya” i “plena de propostes compromeses i necessàries” i marcada pels protocols de seguretat […]