Tot el que necessites per anar al teatre

Els eufòrics

Els eufòrics

Fins i tot els ideals més purs corren el risc d’acabar convertits en un negoci. Ho demostra un espectacle, àcid i divertit, que parla sobre conflictes morals i crustacis.

No heu sentit parlar mai de les gambetes zebra del delta de Gurb? Doncs potser sou els únics que encara no saben que aquest crustaci corre un perill seriós d’extinció a causa de l’ús de pesticides i dels abocaments als rius. Fins i tot s’ha creat una associació destinada exclusivament a protegir-los. És una associació petita, però hi treballen uns quants activistes que s’han lliurat a la causa en cos i ànima i no dubten a recollir signatures, vendre samarretes o manifestar-se allà on calgui. Tot, per salvar la gambeta zebra del delta de Gurb. Solidaritat i negoci, ideals i institucionalització, honestedat i comercialització…  D’aquestes coses i de com de malament combinen algunes paraules, ens en parlen el dramaturg i director Marc Angelet, autor de peces com McBeth con queso, El biògraf, Voyager o, més recentment, la comèdia tecnològica eGo, i l’actor i director Pep Pla, que al Grec 2012 va signar la posada en escena de Zero i que, des del 2006, dirigeix el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET).

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Nil Martín

    Una comèdia genial que no et deixa parar de riure! Utilitzant l’ONG de protecció de les gambes com a pretext, parla de multitud de temes en multitud de gags que no deixen indiferent. Lluís Villanueva fent de nen i Mercè Martínez perdent els nervis amb ell, o Xavi Francès fent de valencià, i Rosa Cadafalch fent de treballadora de l’ONG són alguns dels moments estelars de l’obra. No té desperdici, una comèdia imprescindible d’aquest festival Grec.

    13/07/2014