Tot el que necessites per anar al teatre

El sopar dels idiotes

A partir de 22,00€
Comprar Entrades
El sopar dels idiotes

El sopar dels idiotes, de Francis Veber és una comèdia divertida i original que s’ha convertit en un dels clàssics de l’humor més representats amb èxit a tot el món.

Torna als nostres escenaris una de les millors versions d’una comèdia que no passa de moda per a oferir-nos una divertidíssima crítica d’una societat en la qual no és gens fàcil saber qui és realment l’idiota.

Sinopsi

El sopar dels idiotes narra la història d’un executiu que acostuma a sopar cada setmana amb amics –tots ells homes de negocis– i un convidat molt particular. L’objectiu és presentar, en petit comitè, un desconegut seleccionat per tenir alguna afecció que consideren estúpida.

En aquesta ocasió, el convidat és un funcionari d’hisenda amb una obsessió per les maquetes gegantines d’edificis famosos fets amb mistos i que ell mateix construeix. La història s’embolica quan, unes hores abans del sopar, l’executiu pateix un atac de lumbàlgia i el convidat es presenta a casa seva. És aleshores quan, en poca estona, el funcionari aconsegueix capgirar la vida de l’altre, que acaba essent abandonat per la seva dona, la seva amant i el seu metge, a  més de patir una severa inspecció per part d’hisenda.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració