Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 12,00€

Comprar Entrades

El pequeño poni

El pequeño poni

El pequeño poni de Paco Bezerra parla de l’assetjament escolar i de com tots plegats, com a societat, l’enfrontem: sotmetent-nos a allò que els altres consideren normal per no patir rebuig o defensant la diferència.

L’obra, basada en diversos casos reals, acaba sent un al·legat en favor de la llibertat, un proclama que ens recorda que “nosaltres” no significa nosaltres els iguals, sinó nosaltres els diferents: nos-altres, jo i els altres.

Sinopsi

En Luismi té deu anys i gairebé sempre va a l’escola amb la seva motxilla de My little pony. Diu que és un talismà per a ell, que li porta sort i que el protegeix, però, un dia, el director de l’escola li prohibeix l’entrada al centre si continua portant aquella motxilla.

Col·loqui postfunció dimarts 16 de juliol

Col·loqui postfunció organitzat juntament amb el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC) en què participaran:
 • Jaume Descarrega, vocal del COPC, com a moderador
 • Teresa Terrades, coordinadora pedagògica de l’institut intermunicipal del Penedès, especialitzada en la gestió relacional i la convivència
 • Un col.legiat especialista en l’àmbit de psicologia clínica (pendent de confirmar)

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Fotos

El pequeño poniEl pequeño poniEl pequeño poniEl pequeño poni

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  12345

  Es una delicia cada vez que voy a la Sala Flyhard y me encuentro con una pequeña gran obra de teatro. Este ha sido el caso!
  La obra va sobre acoso escolar.
  La obra va sobre Luismi. Un niño de 10 años que siempre va a la escuela con su mochila de “Pequeño poni”. Los niños se meten con él, los profesores lo permiten. Y el director le prohíbe que vuelva a la escuela con esa cartera.
  Como reaccionarán los padres? Defenderán la libertad y el derecho a ser él mismo de su hijo? O cogerán la vía fácil y prohibirán a su hijo ir con la cartera que él quiera??

  Obra dura y que nos ha dejado pegado a la butaca. Los actores magníficos. Cuando empatizas con uno de los progenitores por sus ideas y al otro lo odias por cómo piensa es reflejo de que los actores lo hacen muy bien. Bravo por ellos!

  09/07/2019

Articles relacionats

El pequeño Poni de Paco Bezerra

El pequeño Poni de Paco Bezerra

27 Juny 2019

La Sala Flyhard culmina el curs teatral amb la posada en escena del text d’un autor convidat: Paco Bezerra. Amb 40 anys i escaig, porta un Premi Nacional de literatura […]

Llegir més...