Tot el que necessites per anar al teatre

El mal morir

El mal morir

La companyia El Fil Vermell presenta El mal morir, una comèdia negra per parlar sobre la mort, no per riure’ns d’ella sinó per poder faltar-li al respecte, tutejar-la i conviure amb ella.

Sinopsi

Al David li han diagnosticat una malaltia. Una de les xungues. Fart dels tractaments i sense la seguretat que la seva situació millori, ha decidit engegar-ho tot i passar els seus últims dies fent el que més li agrada en aquest món: llegir còmics i afartar-se de dònuts. La seva germana Ruth, lluitadora incansable, no estarà disposada a llençar la tovallola.

Família, amics i records tombaran les portes i finestres del pis on el David s’ha intentat atrinxerar, i els dos germans, amb el temps en contra seu, començaran una cursa per a preparar-se per allò que és inevitable. Què faries amb els teus últims dies si fos l’última oportunitat per posar ordre a la teva vida?

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Elisabet

    Enhorabuena por la obra !
    Hemos disfrutado mucho. Fuimos a verla sin ninguna referencia y nos encontramos con una obra entrañable, con muy buenos actores, y con una temática que toca el corazón y da que pensar…Teatro familiar y acogedor.
    Vale la pena ir a verla y la recomiendo. Seguro que puede ser muy interesante también ir al coloquio de la obra del día 11 y 17 de mayo.

    16/05/2019